ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Сaprycorn
Сaprycorn:
Здравейте, казвам се Ясен на 39 години съм, от които 32 години събирам влак4ета. Както пове4ето хобисти, и аз запо4нах с един комплект Пико юниор, към който добавях по някое вагон4е, а малко по късно, когато бях 10 11 годи6ен по4нах да добавям и локомотиви. Така докато станах на 14 бях събрал 9 локомотива и 22 вагона. Тогава спрях да купувам.
На 23 години видях на Вито6ка, в магазина на Сони, една витрина с Пико (на доста солени цени), но си казах "какво пък, сега 6те си купя това, което не можах като дете" . И така се продължи. Тогава се запонах с Адри, Жоро, Васко. И огъня се разгоря с пълна сила. Тогава амбицията ми беШе да събера вси4ки 4 осни пътни4ески вагони от каталога на Пико/Шихт и не се спирах пред ниШто, докато не ги събрах. От това време са историите, за които споменаха Жоро и Адри.
След това наблегнах на парните ликомотиви, но Пико и Гютзолд предлагаха малко(14 серии), а на мен ми се искаШе много пове4е. В онези години Роко и ФлайШман ги гледахме само на картинки, и така се стигна до "направи си сам". Едно от първите ми произведения беШе 57ца (от две 55ци), 01(вагнер) 03(вагнер) и т.н.
През последните 10 години се ориентирах изцяло към 2ра епоха Парни локомотиви и пътни4ески композиции
Сaprycorn:
Тази снимка дълго време се чудих дали е за "Kолекцията на Caprycorn" или е за "Макет на Caprycorn", накрая реших да я пусна тук в "Представяне на Caprycorn"
:)
ivo:
:) понякога една-единствена снимка говори много повече от хиляди думи. ...
nilfe:
Където и да я сложиш все ще пасне. :hi:
EMPEROR:
Тази снимка поне у мен буди само и единствено уважение! Кажи му Яско и повече не го хвали! :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия