ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Сaprycorn
pach:
Ха сега да видим какво ще се въртолиш Яско!?!!! :lol:
Поздравления за витрините и офис макета под тях - имаш още доста работа нали?!!! ;D
Така, че дано този път ти стигне хартията на кораба! ;) :haha:
Сaprycorn:
--- Цитат на: nilfe link=topic=1246.msg46052#msg46052 date=1284615499 ---Много похвално за твърдото ти намерение, но защо електричките отсъстват от твоята колекция. Във втора епоха броят им е не малък. Плюс един два дизела (първите произведени). Мисля, че картината ще е по-пълна с всичко това. :hi: :hi: :hi:
--- Край на цитат ---
Да, често задаван въпрос, на който бих отговорил така:
Образно казано винаги съм бил "кон с капаци" по отношение на подвижния състав, т.е. като отворя една страница на каталога стоя все на нея докато не я изпълня докрай! В този смисъл покупките на електрически локомотиви биха попречили на по-нататъшното попълване на колекцията с парни машини, а парните са ПРИОРИТЕТ при мен. Все още има серии, които не присъстват в колекцията като BR02, BR04, BR16, BR72, BR83.10, BR90. Втората причина за отсъствието на тракция, различна от парната е търсенето на някаква макар и относителна прилика между подвижният състав на DRG и БДЖ, а както добре знаем през 30-те години в БДЖ все още няма електрическа тракция!
Adrian:
Въртиш , сучеш , но не можеш да скриеш : няма електрички , няма електрички !! :sarcastic:
schatsi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1246.msg46067#msg46067 date=1284642174 ---
Въртиш , сучеш , но не можеш да скриеш : няма електрички , няма електрички !! :sarcastic:
--- Край на цитат ---
...просто не му се занимава да прави и контактна мрежа.... :lol: :lol: :lol:
nilfe:
За неговия макет това е най-елементарното. :scratch_ones_head: :angel:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия