Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Съвместимост управление - декодер - производител
lubomir:
Режеш куплунзите, слагаш каквото и да е подобие на лустър клема и вързваш тази конфигурация която искаш. Важното е да няма късо. Друго няма.
IKAR:
На кое му казват "лустър клема"? Аз не съм техничар все пак. Или може би другият вариант е да се сложи такъв миниатюрен щепсел към куплунзите на флайшманската захранваща релса, която смятам да ползвам. Чудя се дали тия диваци не искат да обвързват нас, клиентите, с гей-о-[*цензурирано*] та при все,че DCC-то е стандарт, прилаган от повечето производители...
XRISTO:
Флайшманската захранваща с кабел ли завършва?Ако да - Любо ти е казал - или с лустър-клема или запояваш кабелите за парчето кабел , дето завършва с щепсел, на роко - лайн.Може да ги изолираш с термосвиваем шлаух, става по-сигурно. ::)
Лустър клема:
http://www.tregaltd.com/products.aspx?id=273
IKAR:
Значи ако съм разбрал правилно, режа част от жиците на гей-о-лайнската релса заедно със щепсела и чрез такава клема свързвам кабелите на флайшманската релса с отрязаните жици+щепсела.
pach:
--- Цитат на: IKAR link=topic=125.msg31473#msg31473 date=1258725873 ---Значи ако съм разбрал правилно, режа част от жиците на гей-о-лайнската релса заедно със щепсела и чрез такава клема свързвам кабелите на флайшманската релса с отрязаните жици+щепсела.
--- Край на цитат ---
Именно, но от клемата на снимката ти трябва един чифт (или една двойка) другото ако си взел цялата рейка , се отрязва.
Трябва ти една отверчица (клемата е на винтчета) е ножка за заголиш отрязаните жици...
Успех.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия