Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Зазовите влакове, влакове на zazo
nilfe:
Само да добавя: ...- Прага - Дрезден - Берлин
Прекрасен влак, навява ми страхотни спомени от '80 на път за Берлин. Чудесно си се справил Зазо. :good: :good: :good: :good:
CaLLlo:
--- Цитат на: nilfe link=topic=1288.msg83063#msg83063 date=1351187694 ---Само да добавя: ...- Прага - Дрезден - Берлин
--- Край на цитат ---
Точно така и доколкото си спомням, влакът спира на 5 или 6 челни гари по цялото трасе, с което тоно толкова пъти сменя и посоката на движение. А най-много се впечатлих от равната като тепсия Унгария, където зад вече 10-ината международни вагона, закачиха още 10-15 на местен бърз влак. И тоя ми ти безкраен влак летеше по унгарската тундра с поне 180 км/ч, теглен от електровоз, ама от ония, най-късите ... голям кеф!
zazo:
Еее, много се радвам, че ви хареса. Нил, прав си пропуснах Дрезден :blush2:.
Саше, да кажем, че ползвам "преходник" за ТТ-то. Само още се колебая какво да си взема да ги дърпа, като излезе и втория сет, 01.5 ли, 23, 03.2, V180 или Е42.
;)
pach:
СТрахотнооооо!!! Поздравления Зазо!!!
Не знам през унгарската пуста как е минавал влака,
ама ако си вземеш една нашенска БДЖ-42 ще му пасне страхотно (в Н0 я правят чехите поръчково).
Колкото до ТТ-"влакчето" докато разбера, че отзад са прорезите на фибрана от модулите,
бая дълго се чудих "какви са тези щипки на които си ги окачил"!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Може пък да ти осигурим една BR-01 за влакчето на приемлива цена - стискай палци тази неделя... :spiteful:
widowmaker:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1288.msg83064#msg83064 date=1351195937 ---...летеше по унгарската тундра...
--- Край на цитат ---
Е чак пък тундра...
Това не е зад полярния кръг, Сашо :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия