Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Marklin
Best Ripper:
У нас официално никъде. Евентуално тук-таме нещо изостанало. Но ако уцелиш. Иначе локомотиви по АС система произвеждат и Пико, и Роко, и други. Но всички внасят само по заявка. А ти да не би да си фен на АС-то? :)
Krasi:
Откакто се захванах с Мерклин им станах голям фен. Не че разбирам много от токове, но тяхната система ми се струва най-добра.
Best Ripper:
Ами неслучайно продължава да е най-големият производител в Германия... Принципно Мерклин има системи за прав и променлив ток. Мисля, че говориш за променливотоковата - системата "трета релса" /релсите с пъпки в средата/ и локомотивите с шейна отдолу. Така ли е?
Der Hetzer:
Повечето неща, които се произвеждат от Мерклин, излизат и за система от 2 релси под името Трикс, а някои от другите фирми произвеждат локомотиви съвместими и с Мерклин система :hi:
Krasi:
Именно за системата на "трите релси" говоря. Иначе имам и Трикс, но само вагони. Отначало купувах вагони на Мерклин, но когато ги сложих върху Пико-релси, установих, че нищо не се движи и работата беше ясна - трябваше да имам и релси и локомотиви на Мерклин и т.н... знете какво какво имам предвид :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия