Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Marklin

<< < (8/19) > >>

Vlado:
Значи, относно въпроса за достойнствата на мерклин моделите, ще срещнеш и двете мнения - едните категорично отричат металното им изпълнение, а други като мен я харесват. Имам няколко модела на Мерклин и след смяна на колелата с кеф си ги карам. И не държа никой да следва моя пример. По вкус и цвят другари няма, знаеш.
Относно коментара ми, беше по-скоро на майтап и без да навлизам в детайли, а впечатлен от сериозния, даже леко респектиращ вид на цифровата централа...  :hi:

Best Ripper:
Само за сведение: големите Централни станции на Мерклин 60213/60214/60215 са разработка на "безизвестната" фирма ESU. Не е случайна и външната прилика с най-добрата централа на ESU 50200. Така че внимавайте в изказванията си относно централата на Мерклин...  :diablo:
А иначе стартсетът по-горе може спокойно да спадне към групата "куфара на Мерклин"... :spiteful:

--- Цитат ---Между другото от поне три-четири години се опитвам да намеря сканирано за теглене упътване-инструкция за работа с какъвто и да е подобен голям стартов комплект (имам нещо предвид, но ще кажа по-нататък), ама все удрям на камък - и досега нищо не мога да открия.
--- Край на цитат ---
Решението е едно - КУПУВАШ един такъв стартсет и намираш упътване за работа В него...  ;)

ivo:
:) Eй момчета, какво Ви става бре ... това е хоби, и трябва да е за забавление. Познавам Ви и двамата  ;D и сте много години. Нека да използваме форума :) за да се радваme на хобито.  :good:

pavel75:
Постовете съдържащи лични нападки са премахнати. Потребителите Best Ripper и widowmaker получават като предупреждение 10% модерация.
Цитат от правилата:

1.4 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани.

Best Ripper:
Нова стартова трепачка от Мерклин...

https://www.maerklinshop.de/index.php?sid=5e0293aaa41776f212e87e469d17bff2&cl=details&cnid=86174520c23c6c61f0f50da7294b9f13&anid=M029040

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия