ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 31.01.09
CaLLlo:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1305.msg17861#msg17861 date=1232991714 ---... неизвинено, плюс глоба ...
--- Край на цитат ---
staff123:
Аз съм свободен целия ден, така че ако трябват хора съм на линия.
:) :yes:
Gervasii:
моооооооооожжжжжжжееееееееееееее и аз да дойда ако не изпусна автобуса от Каспичан :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
pach:
Добре , да докладвам - модулът ми отново има ток , но сега ми се забива главата в клавиатурата (в 02 часа днес бяха проведени успешни проби)... :on_the_quiet:
Кво да ви кажа момчета , дето правите модули - проверявайте по пет пъти опроводяването на кабелната форма , щото стане ли батак , трудно се оправя.
Теснотията на 15-рin-овите съединители е изпиваща мозъка.
На ръбът бях да правя нова кабелна форма , щото е по-лесно , но през нощта нямах подходящите кабели под ръка....
Да видим до събота какво още ще мога да преборя по тоя легендарен съндък ::)...
CaLLlo:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=1305.msg17878#msg17878 date=1232998973 ---моооооооооожжжжжжжееееееееееееее и аз да дойда ако не изпусна автобуса от Каспичан :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
--- Край на цитат ---
Малеее, на тоя Каспичан какви парни лоци имаше преди време просто не е истина. Накрая имаше една, която я бяха извадили от релсите и бяха я сложили на асфалта зад последния коловоз, а тя се забола в него, спекла и осите в лагерите и няма вадене и мърдане, та за малко да изтърват да я нарежат ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия