ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 31.01.09
Adrian:
Срещите стават все по-атрактивни ! Желаещите да пуснат свои модели трудно се добираха до релсите.
Токът играеше своя игра на къси финтове - току някой нервиран изреваваше "Пламенеее!?!?" ...но така и не можаха да му хванат цаката . Ток със собствено мнение. Това не помрачи душите наши - новодошлите едва смогваха да се запознаят с форумните асове , които даже си водеха фенки ! Фенките разочаровно подканяха ' Аре бе , няма ли да го видим твоят..." локомотив бе ! :haha:- да не си помислите друго :lol:Труден за озъптяване беше Refil , чийто мощен глас цепеше мрака с безмилостни обиди към обърканите цифроваци , които играеха на 'ток има/ няма' . Аналоговите фенове получиха малък лимит от време , в които по релсите преминаха няколко влака и 3-кг мотриси .
Яско демонстрира пътн.вагони 4 класа (!) , Ники пусна ремонтен влак с Бг-таури отпред , Шатси добави телскопични вагони , както и 2 Талант-чета на Брава ; дефилира и модерен пътнически влак със 119 начело .
Аналозите бяха изтикани от малко състезание за ' кой звук е по-по-най' на 2 еднакви роковски машини , представени от Жоро и Иво = ще видите снимки и видео ( да не ви развалям кефа).По-късно и аз демонстрирах едно малко влакче на фирмата Shauffelle .
Какво се е случило след това - не знам !
И не нося отговорност!
mill:
Еййй Ясен е бил там,пак не можах да дойда....какъв е тоя мой късмет бе :sorry:.Ама се радвам,че сте прекарали добре :clapping: :good:
toniemi:
До колко часа имаше хора на сбирката?
staff123:
Много яка среща!!!
Аз съм изключително доволен.
Дай Боже още такива занапред (пък се разнесоха слухове за удължаване на трасето... :yes:)!!
Adrian:
Сложетъе сньимки вье ,чи ши ви изплющъ :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия