ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Среща на 31.01.09

<< < (8/12) > >>

pach:
Их , само да вметна , че забравих - бяхме посетени и от първият чужденец на наша територия!!!
Руснака Саша , доведен от брат Адри , женен за българка , живееш у нас , привърженик на немските локомотиви (поне в частта за дизеловата тяга - БР130 и БР120  ;) ;) ;))
Адри да разкаже , кое , как и ще го правим ли член на клуба!?
 ;D ;D ;D
Доколкото знам от брато - може би още на следващата ежемесечна среща , ще бъдем посетени и от един англичанин със сродно потекло (жена му е българка ;) ;) ;))
и доста интересна биография...
 :yes:

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1305.msg18535#msg18535 date=1233562098 ---
--- Цитат на: pach link=topic=1305.msg18530#msg18530 date=1233557948 ---....
Трябва да помислим и за организацията (де да знам - дежурни по списък като във входа за снегопочистване ли , що ли ...) , щото за сглобяване се събират хора , то и няма как , всички гледат , чакат и сглобяват накрая модули , ама после всеки си тръгва , когато може и става проблематично кой ще остане до край (за разглобяването).
....

--- Край на цитат ---

Подкрепям

--- Край на цитат ---

... и аз подкрепям !!! ........ама какво??????

--- Цитат на: zazo link=topic=1305.msg18542#msg18542 date=1233565960 ---Срещата беше супер. Аз доволен. Снимки към обяд ще има.

--- Край на цитат ---

Аре бре бате , обед мина !!!!
 ;D ;D ;D

pach:
Следващата среща фотографите само с лиценз ще снимат... :diablo: :angry: :dirol:

zazo:
Не може всичко на момента

zazo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия