ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на BDZ

(1/3) > >>

BDZ:
Здравейте на всички,

Казвам се Благой и съм от Варна. След дълъг период на четене на railwaypassion най-накрая се регистрирах и вече пиша първото си мнение.
Бързам да заявя роднинската си връзка с Адри  :spiteful: - братовчеди сме, въпреки че доста отдавна не сме се виждали.
Към влаковете проявявам интерес още от 5-годишен, но чак последните 1-2 години се засилих повече и понакупих това-онова, предимно БДЖ. Освен влакове страст са ми автомобилите - някои може да ме знаят от diecastcarsbg.com като Viperz. Изобщо, Н0 мащаба като автомобили и влакове ми влезе под кожата последните 2 години.
Въпреки, че не ми остава много време, тука винаги ми е приятно да чета теми за БДЖ - и аз както повечето от вас искам да търкалям вкъщи БДЖ композиции.

Много се радвам, че открих този форум, а сега се радвам още повече, че съм вече и част от него.  :yahoo:

Vlado:
Добре дошъл!  :)

toniemi:

Ужазъъ,роднина на Адриан :spiteful: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Добре дошъл,радвам се че няма да съм сам в БДЖ-страста си :im_so_happy: :im_so_happy: :im_so_happy:

KRAKOMOBILA:
Здрасти много ти се радвам в Diecastcars форума - имаш страхотни модели. Надявам се тук да ти се радвам повече.  :spiteful:

Maktub:
Добре дошъл на борда :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия