Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
pach:
--- Цитат на: TANO link=topic=132.msg43852#msg43852 date=1278430160 ---http://www.youtube.com/v/owCF0H0n7dI
http://www.youtube.com/v/owCF0H0n7dI
Не съм сигурен, че правилно качвам линка, но ако работи вижте как се върти истинска стрелка
--- Край на цитат ---
Така е достатъчно (даже не ми е ясно от къде се взеха тия допълнителни редове...
Разклонението се превключва за около 1,5 секунди, тоест ако не са ни очите, няма да виждаме че е сравнително плавно...то явно просто е визуална илюзия, от колкото практическа работа...
Но както казва Жоро, в подкрепа на проф.Тано :hi: , не е притеснение как се превключват разклоненията на един макет - вижте примерно трамвайните в София как "лудо" и шумно щракат .
В крайна сметка всеки си избира, как да "заблуди" наблюдаващия (дори себе си :yes:) кое е реалистично и му харесва.
Аз постепенно (след разочарованието си от някой машинки) определих, че разклоненията ми по макета ще си "щракат" както до сега и ако ползвам някой забавени (забавни :prankster:) механизма, то ще е само за семафори...
Всъщност, а те как се превключват, някой знае ли? :scratch_ones_head:
Бавно, бързо ...или неопределено? :search:
;D ;D ;D
pach:
--- Цитат на: topalov link=topic=132.msg43847#msg43847 date=1278424325 ---Хубаво се движат стрелките, някои даже бавничко и все пак качествено :good:!
Обаче аз попаднах на нещо, което ме озадачи:
Има ли понятна причина на ето този клип http://www.youtube.com/watch?v=_aCQ7l7EMQ4&feature=related при все зелени светлини на светофорите влака да спре на БАШ зеленото :blink:, за да му преместят стрелката и пак да продължи през отклонение!!! При това всички светофори светят зелено! Хубаво се движат стрелките, добре изглеждат модулите (с малко неравни снадки :pleasantry:), но МОЛЯ ВИ, обяснете ми безумицата с автоматиката??? Ако така си карам бъдещите влакове на зелено да спират... :suicide_fool:
Моето единствено обяснение е, че камерата прави червеното да изглежда зелено! И четейки коментарите под клипа... No comment!
Благодаря предварително за бъдещите разяснения! :drinks:
--- Край на цитат ---
Тук всъщност няма нищо екзотично и не точно.
Просто локомотива, тъй като носи камерата (и явно е цифровизиран) го спират за да покаже от близо обвързването на сигналите със състоянието на разклоненията.
Тоест той не спира на зелена светлина поради изолиране на релсите (както е при аналоговото захранване) а спира, за да даде възможност на камерата да заснема как от "разклонение направо - зелена светлина" след превключване "разклонение в отклонение - жълта светлина" става цялото превключване + обвързването на следващото разклонение на края - то също от "направо" се превключва в "отклонение".
Това е ...не виждам нищо екзотично...
TANO:
--- Цитат на: pach link=topic=132.msg43874#msg43874 date=1278481663 ---
Аз постепенно (след разочарованието си от някой машинки) определих, че разклоненията ми по макета ще си "щракат" както до сега и ако ползвам някой забавени (забавни :prankster:) механизма, то ще е само за семафори...
Всъщност, а те как се превключват, някой знае ли? :scratch_ones_head:
Бавно, бързо ...или неопределено? :search:
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
За семафорите вече е друга бира. Те се обръщат със семафорен ръчаг на ръка. И понеже е невъзможно ръчага да се обърне за 1 сек. то и семафорните крила се придвижват видимо по бавно. От ръчага движението се предава на вериги, от тях на телове, които вървят до семафора. Там също се преминава на верига, която върти двигателно колело, прикрепено на ос в/у стълба на семафора. Това колело предава движението на два балансирани лоста закачени на него. От тях посредством лостова система движението се предава на крилата. Това е за двукрилните семафори. При еднокрилните е малко по просто - няма го двигателното колело. Теловете са прикрепени направо на балансираните лостове, които обаче имат друга форма. Естествено нещата со по сложни отколкото ги описвам тук. От стари механици знам, че по първа линия на някои гари е имало и семафори с електрическо задвижване с електромотор, а затварянето на семафора е ставало автоматично от влака посредством изолирано звено. И като следствие от казаното до тук ще кажа, че ако някога успея да си направя семафорите на макета, то те ще се отварят със старите механизми на Пико т.е. бързо. Няма да си усложнявам толкова живота, ще си пазя нервите за други неща. Хайде :drinks:
kossis:
Гледах в сайта на Конрад и не открих нищо по темата. Даже питах в магазина на Ботев и Пиротска и там ми казаха да гледам в сайта им ? Ама йок.
Аз ли не търся където трябва ???
pavel75:
--- Цитат на: kossis link=topic=4460.msg102763#msg102763 date=1452076066 ---Гледах в сайта на Конрад и не открих нищо по темата. Даже питах в магазина на Ботев и Пиротска и там ми казаха да гледам в сайта им ? Ама йок.
Аз ли не търся където трябва ???
--- Край на цитат ---
единият вариант:
https://www.conrad.de/de/weichenantrieb-baugroesse-universell-219999.html
другият:
https://www.conrad.de/de/weichenantriebe-baugroesse-universell-219998.html
Разликата беше, че едниния е с крайно изключване.
ПП. Не истина колко са поскъпнали. Бяха по 5 евро
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия