Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
XRISTO:
--- Цитат ---Малко съм извън темата, но в моя проект съм намалил много неща, като съм се опитал да спазя пропорциите. Например истинската гара Монпарнас е с 20 коловоза и два "гаражни". Моята ще бъде с 10 коловоза, един директен и два гаражни. Също съм намалил сградата с два етажа, за да мога да я направя по-тясна без да се загубят великолепните пропорции. Тази гара за мен е шедьовър на архитектурата и от момента, в който я видях за първи път, реших, че ще я имам на макета си.
--- Край на цитат ---
Твоето макет ли ще е или диорама?...защото за макет , в който една от гарите ще ти е с 10 коловоза,то значи,че ще разполагаш със зала ,а не като нас с разни таванчета или стайчета? ???
EMPEROR:
Не бре... просто човека работи в N... ;D Па ако беше и в Z e те тогава гледай пътя София - Варна хахахаха
XRISTO:
--- Цитат ---Вмъкни Цитат
Не бре... просто човека работи в N... Па ако беше и в Z e те тогава гледай пътя София - Варна хахахаха
--- Край на цитат ---
Да бе,къде ли съм блеял...заблудих се , че е в НО и за тва ми беше чудно.Извинявам се за недоглеждането. ::)
EMPEROR:
Хммм аз да ви запитам, тия конрадските механизми подходящи ли са за стрелките на Тилиг? Щото те не са с крайно положение, а седят по средата, ако няма какво да ги задържи... Та някой има ли идея?
TANO:
Година и половина вече стана откак въведох в експлоатация точно същата комбинация-Тилиг стрелки с конрад механизми.Нямам проблеми -пасват си много добре,но трябва да се съобразиш с някои особености на механизмите иначе ще береш ягоди пардон ядове с тях
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия