Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Кой какви механизми ползва за стрелки?
luci:
Наочил съм се към тези HITEC HS серво-та, с различни "накрайници" и удължители(пръчки) за стрелки, бариери, врати и тн.
http://www.youtube.com/watch?v=-XSXfqd1N58
лично впечатление до момента при работа с макро макетиране за видео, хубаво е да се работи с еднакви серво механизми, защото се познават добре и се предугажда поведението им дори и в нови ситуации.
затова бих препоръчал да се избере серво за стрелките - такова което с подобно упварление би ставало и за другите аниматроники по макета.
eurostar:
Tова ми се струва подходящо за моторизиране на бариери. От къде се купува такъв механизъм?
optron:
Тези серво-чеханизми имат недостатък - трябва им контролер. Тука вариантите са много и най-различни - включително и такива с радиоуправление, между впрочем. ;)
Поразгледайте в магазините за радиомодели.
jopeto:
Ако имате желание за серво, мога да организирам няколко бройки! Мисля, че е подходящо за стрелки и за бариери. Ако преди няколко години, знаех за съществуването му до сега да съм без стрелки с релета и всичко да е скрито под масата. Щях да използвам най-обикновенни ръчни стрелки.
n_sirakov:
Какви пари е това чудо :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия