паце каква е тая баластра морска сол ли си ползвал многооо белее прекалено много даже с какъв бълвоч си боядисвал между релсите на моста ? защото ако това е опит за ръжда то аз съм трамвай и реката е бяла ти бяла река виждал ли си някога защото ако е опит за пресъздаване на планинска река то опита е ужасяващ поради една малка причина водата в такива реки е зеленикаво кафява
бе не отбирам от юфка ама виж това прилича на саздърма
Пико, разбирам, че нещо те гложди, ама поне бъди в час като даваш оценки!
Ти явно не си виждал чисто нова баластра от кариерите в сестримо, а тази е все още бяла, тъй като не се е "замърсила" от маслени и други петна.За другите петна съм спокоен - като минат няколко пътнически композиции, такива "разбирачи" като теб, ще са натворили нещата в съответните вагонни помещения!
Реката е именно зеленикаво/синя полупрозрачна, че дори мехурчета има в нея.
М/у релсите на моста има контрарелси с "дървени" дъски които все още не са "изгнили".
Ръждата, където я има, си е напълно натурална, тъй като се образува от пирончетата в следствие на С200, преди да ги извадя.
И тъй като явно си зле със зрението, въпреки, че сам се определяш като трамвай, билетче няма да си дупчим, щото изпускаш от всякъде и без дупките.
За финал - вярно е - нито от юфка, нито от създърма, разбираш.
Но явно от още доста неща не отбираш, така че следващият път като те подгони нещо, поне се подготви преди да се изкажеш и присмиваш.