Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Ето какво наричам трансформатор
EMPEROR:
ЪЪъъъъъъ......... а как точно избираш адреса на локомотива? ::)
Vlado:
Това е аналогово, няма адреси. Просто два трансформатора съединени в едно устройство, доколкото разбирам.
EMPEROR:
Аз в бързината пак вместо DC съм видял DCC ... ама здраве да е :)
eurostar:
--- Цитат на: mill link=topic=133.msg706#msg706 date=1197893923 ---Ама това може ли от тук да се купи или да се поръча някъде в БГ. Яка хава изглежда. :o
--- Край на цитат ---
Днес поръчах един Tech. Kато пристигне ще ви кажа колко е як...
Проблемът при тези големи фирми е, че изискват от вносителите (като Хоби-свят например) да закупуват наведнъж за 2000$ минимум стока. Говорих с Жоро и той не е готов за сега да се занимава с внос извън Европа, мита, транспорт и т.н.т. Така че за момента аз си пазарувам самостоятелно от Америка и си поемам всички "неудобства".
eurostar:
Днес получих най-после въпросния трансформатор MRC 280 Tech 4 280 Dual Power (120V, 60Hz). Обаче сега имам малък проблем - той е произведен в САЩ и няма опция за 220V, както повечето китайски неща от този род. Ще му купя адаптер, но не знам с каква мощност. Ходих в магазина за адаптери с книжката "Спецификации", но в нея никъде не пише за ватове. Магазинерът също не можа много да ми помогне. Само ми каза да разбера, каква е максималната мощност, която ще се ползва и тогава да се върна при него.
Въпросът ми към вас е знае ли някой колко вата ползва един трансформатор?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия