Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Светлопровод
Dolars:
Аз си взех ама незнам какво да права с тях такаче ги продавам - линк
XRISTO:
--- Цитат ---Със светлопроводния кабел може да се отведе светлина до най-малки детайли в подвижния или неподвижен обект на макета. Въпросът е знае ли някой къде това се продава. С описанията само на немски в Конрад, все едно, че няма описания. А може би там го има!?
Ако го намеря, после ще ви кажа как го ползвам и мисля, че ще е полезно за всички.
--- Край на цитат ---
Влизаш във първата автоморга,която ти попадне и си ги взимаш - има ги по осветлението на таблата на фиатите,сега не помня дали Регата,Крома или Уно,но щом ти трябват-попитай и ще ти кажат.Казвам го , защото съм работил в автоморга и съм сигурен. ;)
Пък ти сподели,дали с него се осветява добре,то е ясно,че трябва плексиглас,ама ме интересува дали и на светло ще се вижда?
ritchie:
Преди време в МЕТРО се продаваха китайски коледни елхи със светопроводи
( или оптични влакна ако по ви харесва ). Та една такава елха с височина 1.20 м. струваше около 45 лв. и от нея може да се извлече поне 20 м. такова влакно ( разбира се на части ). Аз имам такава елха вкъщи и всяка коледа, като я запалим се изкушавам да я разфасовам, но за сега се въздържам. :-)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия