Здравейте казвам се Боби (идва от Борислав).От София съм. От малък са ми интересни влакчетата. В момента покрай сина ми отново се запалих по темата, но може би този път ще е много по-сериозно. С някои от Вас вече се познавам лично, а с други сме си играли доста като деца именно с любимото ни (вече) хоби...

Занимавам се компютри (клампирам, интубирам и обезпаразитявам... присаждам, отстранявам диагностицирам - ако някой има нужда да ми драска на Л.С.), другата ми страст е BMW... не излизам от форума

. Друго с което се занимавам напоследък е ремонти и по-специално гипскартон и шпакловки... (ако на някои мога да съм му от полза)... В момента работя като системен администратор но фирмата затваря офиса си в БГ.

Ориентирал съм се към HO стандарта (предвид детенце и възрастта му) на този етап ще събирам по спешност аналогови (стария релсов път на PIKO) и по-натам цифров обмислям варянта и за Фремо модул/и но имам още да изчитам по темата и да ми уври идеята
П.С.
Приемам всякакви волни пожертвования като релсов път и подвижен състав от стария тип (става въпрос за 3 и половина годишно дете)10х че издържахте да го прочетете