Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Загадки!
TheJackal:
Айде и аз да се изкажа неподготвен. Според мен е BR 23 (35). :)
Vlado:
Аз (вече сериозно!) не зная какви са отговорите. :) Прилича ми на нещо немско ама какво е то и т.н., не съм в състояние да кажа. А що се отнася до отговора, къде се намира локът - те това, убийте ме, не знам. С тея само трънки и глогинки около него, не се сещам и как може да се отговори, освен ако такива локове не се съхраняват само на едно място, което обаче е малко вероятно. :)
pach:
--- Цитат на: schatsi link=topic=1362.msg42815#msg42815 date=1276847212 ---залагайтеее....аз ша прибирам залозите... :spiteful:
...той Жоро си е хитряга...свали табелите и ги отнесе на вторични суровини ....а сега пита тука...щот забравил номерата... :haha: :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CaLLlo:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1362.msg42818#msg42818 date=1276847878 --- ...
бандата на хърватина Ибрахим Хванек, родом от град Kranj...
...
--- Край на цитат ---
Владиии, Крань е в Словения, лично съм ходил до там само за да си пазарувам моделчета от един огромен магазин с яко наджиткани стъклени витрини. А и там бандити просто няма - у нас, в Сърбия и Хърватия - да, но в Словения - не!
Много се изкефих като видях как се справят с мутрите с кабриолетите с хърватски номера и яко издутата музика в тях - просто започват да се превиват от смях и юнакът се поослуша ... поогледа малко и ... тутакси намалява музиката.
-------------------------
Локомотивът горе не е BR 41, нито BR 23 (35), нито никой със задна свободна талига ... а ако добре познавате Жоро, той признава само 2-3 серии локомотиви, другите са само статистика ...
Vlado:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1362.msg42866#msg42866 date=1276891127 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=1362.msg42818#msg42818 date=1276847878 --- ...
бандата на хърватина Ибрахим Хванек, родом от град Kranj...
...
--- Край на цитат ---
Владиии, Крань е в Словения, лично съм ходил до там само за да си пазарувам моделчета от един огромен магазин с яко наджиткани стъклени витрини. А и там бандити просто няма - у нас, в Сърбия и Хърватия - да, но в Словения - не!
--- Край на цитат ---
:) Всичко написано беше просто шега - хванах няколко карти и насложих места без много-много да му мисля, защото акцентът беше другаде. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия