Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Загадки!
CaLLlo:
--- Цитат на: zazo link=topic=2535.msg43314#msg43314 date=1277791115 ---
Наканил съм се лека полека да "избутам" всички машини от БДЖ, които имат чужд аналог ...
--- Край на цитат ---
За да е съвсем коректно отрязах от цитата ''и са произведени като модел'' щото това е само аналоия на големите локомотиви.
Произведените на модел още не съм ги гледал, но както сам казваш перспективите на са много розови.
А това ~ означава подобен, или сходен, немският термин в литературата обикновенно е ''ähnlich''.
Към списъка горе след седмица две, ще добавя още един локомотив. Тая информация за съжаление липсва в книгите на Деянов, а и няма как да я има ... поне за сега ...
evrokoma:
01.23 :drinks:
Жоро:
BR 03.10 DR :buba:
Жоро:
Уважаеми г-н Топалов, благодаря за :drinks:, мезето ще е от мен!
Колкото до това
дори на някой много навътре в немските серии би му било трудно да отговори. Имаше няколко много близки попадения. Верният отговор е BR 50 3518 или BR 50 3635 без пета(последна) сцепна колоос. Дори за авторът на снимката номерът е загадка. Идеята ми беше повече в посока, че не само у нас парните, а и другите не действащи локомотиви са в окаяно състояние. Мястото на събитието е депо Фланкенберг, което би трябвало да е музейно. Повече информация:http://www.volkers-eisenbahnseite.de/Berichte/LF.html
За всички дали отговор 50-ка или 14-ка - по бира :drinks: За CALIIO - две, за дето си мълча, въпреки явните подозрения :buba:
zazo:
Айде малко раздвижим нещата. С какво е интересен за нас този локомотив?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия