ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем
fyut:
:) Балгодаря и съжалявам за късният отговор,но проблема беше в БТКААААААААААААААААААААААА! :lol:
toniemi:
Дали няма проблем с форума,едвам-едвам ми зарежда страниците :(
Всички други сайтове и страници се зареждат веднага.
toniemi:
--- Цитат на: toniemi link=topic=1364.msg19314#msg19314 date=1234284599 ---Дали няма проблем с форума,едвам-едвам ми зарежда страниците :(
--- Край на цитат ---
Момчета ,продължава проблема с отварянето на форума,по 2-3 минути ми се зарежда страничка.Това е само тук във форума.Всички други сайтове ми се отварят веднага.Има ли някой подобен проблем?
XRISTO:
Имаш някакъв проблем или с нета, или с компа.При мене всичко е ок., а съм доста по-далечко от сървъра, което предполага повече връзки и съответно по-голяма вероятност за загуба на пакети.
toniemi:
--- Цитат на: toniemi link=topic=1364.msg19382#msg19382 date=1234372816 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=1364.msg19314#msg19314 date=1234284599 ---Дали няма проблем с форума,едвам-едвам ми зарежда страниците :(
--- Край на цитат ---
Момчета ,продължава проблема с отварянето на форума,по 2-3 минути ми се зарежда страничка.Това е само тук във форума.Всички други сайтове ми се отварят веднага.Има ли някой подобен проблем?
--- Край на цитат ---
Най-после се оправи.От доставчика бе.А ми спорят че било от сайта :angry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия