ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Предложение
EMPEROR:
Дойде ми идеята, че ще е лесно и удобно, ако в "Редактирай Профила -> Промени Профила -> Профил -> Личен Текст" се въведе кой в какъв мащаб се е ориентирал. По този начин инфото ще се изписва във всеки Ваш пост, точно под името и картинката Ви (ако имате такава). Това мисля ще помогне да се обособят групите според мащаба на хобито, а защо не и принадлежността и може би дори епохата на железниците.
TheJackal:
Здравейте!
Подкрепям тази идея. Аз лично съм ориентиран към ТТ. Разполагам и с НО. Но ТТ си остава за мен най-доброто! ;)
EMPEROR:
Макар и освен теб, никой друг да не е писал, видях че част от хората си го попълниха това поле. То не е задължително и никога няма да бъде. Просто цялата идея е за улесняване на нас самите.
Vlado:
Според мен ако има предпочитания към повече от един мащаб, трябва да се отбелязва това. Все пак тази информация е в помощ на останалите и трябва да е изчерпателна.
pach:
Нещо аз ли не разбирам :-[ , но до вчера този форум го четях с гигантски букви, ;D а днес нещо ми е много ситен (което не е лошо) а цитатите с лупа и пак се не четат ::) ако админите го променят , нека да е с две идей по едър (но не по старо му) ако повредата е при мен - светнете ме какво да правя!?
Още един който посещавам с идентичен вид - и той се смали !?!?!
Другите десетина :P :o ;D ;D ;D са си по -старому , тоест добре...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия