Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg26208#msg26208 date=1246371417 ---Ти сериозно ли ?
:swoon: :swoon: :swoon:
Ква им е атракцията бре!? :fool:
:(
--- Край на цитат ---
Звучиш несериозно! Все пак има хора който се кефят и на дизелови и електрически локомотиви.
bdz43r:
--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg26208#msg26208 date=1246371417 ---Ква им е атракцията бре!? :fool:
:(
--- Край на цитат ---
Ми... колко често се движи пътнически влак до Пионер? Пък хората им харесва, плащат си и ги возят където и с каквото искат.
pach:
В Абсурдистан, аз винаги звуча несериозно!!!
Ама то и друго не е възможно, щом някой ще плаща на БДЖ, за да го превозят от Централна гара до гара Пионер.Така ще може да видят остатъците от триажна гара, руините от лудницата на 4-ти километър , задната част на КАТ , и как от една товарна гара с шест завода в района е останало само строителни складове и ...а да руините на тези шест завода,през които прозира гледка към бившият спортен комплекс "Дианабад"...
При това с дизелови локомотиви които се ползват повсеместно в БДЖ.
Те на това му викам аз атракция!!!Особено като преминат през джунглата около бул.Самоков...
Сигурно пак ви звуча несериозно...то за това БДЖ е на доизживяване!!! :angry:
Хванали са си страхотен бизнес , които ще ги отърве от ликвидацията... :haha: :haha: :haha:
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg26218#msg26218 date=1246425923 ---В Абсурдистан, аз винаги звуча несериозно!!!
Ама то и друго не е възможно, щом някой ще плаща на БДЖ, за да го превозят от Централна гара до гара Пионер.Така ще може да видят остатъците от триажна гара, руините от лудницата на 4-ти километър , задната част на КАТ , и как от една товарна гара с шест завода в района е останало само строителни складове и ...а да руините на тези шест завода,през които прозира гледка към бившият спортен комплекс "Дианабад"...
При това с дизелови локомотиви които се ползват повсеместно в БДЖ.
Те на това му викам аз атракция!!!Особено като преминат през джунглата около бул.Самоков...
Сигурно пак ви звуча несериозно...то за това БДЖ е на доизживяване!!! :angry:
Хванали са си страхотен бизнес , които ще ги отърве от ликвидацията... :haha: :haha: :haha:
--- Край на цитат ---
Момчетата знаят какво искат и как го искат - плащат си и го получават. Организатора на групата Филип Уормалд доста често идва в България и щом продължава да го прави - значи му харесва. Миналата година отново беше организирано пътуване от него в България - останаха доволни и отново идват. Аз мисля, че чрез тях и ние печелиме интересни кадри - това къде искат да отидат си е техен избор и са съвсем наясно какво ще видят.
pach:
малейииииии!
Станахме като у филма "Сталкер" - влизат в "зоната" и се кефят!!!
:lol: :lol: :lol:
Обаче не е смешно , а тъжно за страната ни... :( :( :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия