Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
CaLLlo:
Много моля Кракомобила, или който и да е там от вас да разузнае в коя посока ще потегли влака!
Дали през Казичане и Мусачево, или по северната дъга - София-север и Световрачане?
На самата Централна гара не намирам за интересно да се виси, по-добре където и да е другаде!
Жоро, твойта кола нали вдигаше 140 в посока Димитровград с 5 души пасажери? Е, сега и 90-100 ще са ни достатъчни ...
"Да" ли каза ... ? ! .. :)
KRAKOMOBILA:
Би трябвало през Казичене да е.
CaLLlo:
Кракомобиле, нещо лошите синоптици дават лоша прогноза за утре, не че снимките с облаци и гръмотевици не са хубави, ама чак с чадър да се ходи и снима никак не е приятно. Единственото успокоение е, че тия прогнози са верни, само дето обикновено закъсняват с ден 2 и това ще ни е съвсем достатъчно. Аз ше снимам влака отгоре - като на анлаге. И да не забравиш да включиш и оная спешъл функцията!
Наслука! Поздрави Цецко от мен! :good:
KRAKOMOBILA:
:fie: Тъз функция за таквизи атракциони - не я ща. Аз съм фен на класическите снимки с готини пейзажи... Иначе дъжда няма да ни уплаши. :nyam:
Vlado:
Времето беше прекрасно - никакъв дъжд, никакви облаци! И като цяло атракционното пътуване също беше страхотно. :)
Снимки: ТУК
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия