Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
KRAKOMOBILA:
Това е моста на Буново. На Побит Камък нито има такъв мост, нито е минавал влака от там. :nyam:
XRISTO:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1380.msg39011#msg39011 date=1270533421 ---Това е моста на Буново. На Побит Камък нито има такъв мост, нито е минавал влака от там. :nyam:
--- Край на цитат ---
Честно да ти кажа - никога не съм ходил там, но в една книга имам снимки и пише, че е виадуктът при побит камък.Май на Юри Ботев е, но не съм сигурен. :hi:
CaLLlo:
Магистралата има виедукт, да не би за нея да става дума.
В другия форум, гледам още на са си промили снимките ... :)
Vlado:
Пътешествието беше страхотно! Направо приказно! На Централна гара се засякохме (моята група беше съставена от моя милост, половинката Силвия и майка ми) с Васко, Стефан, Гроздан и др. фенове. Оттам проследихме и заснехме тръгването на композицията, а после започна преследването - по гари и спирки та чак до Копривщица. Снимката при Буново я направих след едно яко каране през Гълъбец, после към Буново и здраво тичане по наклона към моста. Как не ми трепереха ръцете от напреженето, не знам. Но пък си заслужаваше! На Долно Камарци влакът изненадващо за всички спря и ни позволи да го заснемем, а по път се оказа, че има много места, откъдето може да се снима композицията в движение (има и доста клипове) и изобщо беше като екшън, постоянно следене, преценяване дали ще успеем да го хванем и къде, каране, бързане, но и много благо за душата. То и от фотосите се вижда де. :)
zazo:
Ето снимки и от мен.
ЦЪК.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия