Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (7/213) > >>

ES64U2:
I eпоха е такава.

pach:

--- Цитат на: Siemens AG link=topic=1380.msg19260#msg19260 date=1234206132 ---I eпоха е такава.

--- Край на цитат ---
...в моделизма!!! :lol:

Нямам понятие , но като гледам релсите на най-долните редове ,
май ще да е "ранен Мерклин"!!! :lol: :lol: :lol:

ES64U2:
 :lol: :lol: :lol:

Жоро:
Фирмата е MERKUR, мащабът е О, а са произвеждани малко след 1945г. Моделите са изцяло от метал, изработката се казва Tine Plate, което ще рече, че детайлите по вагоните и локомотивите са нарисувани по страните им. Задвижването е с променлив ток, като на Мерклин, със средна релса. Между другото такова захранване е било нормално за началото на ж.п.-моделизма.
Цените на някои от тези "грозни заводски влакчета", както казва Toniemi, на търгове достигат спокойно до четирицифрени суми. Но това е друга бира.
Този сайт дава бегла информация за тези модели, които имат свойта атмосфера http://www.modellbahnmuseum.net/433.0.html

piko1:

--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg19224#msg19224 date=1234186069 ---Да , мога да се закълна , че по-горе разказаната история , съм я чул лично от Стефан Стоичков , в присъствието на още един наш съфорумец.Това ми бе първата и за сега единствена среща с този човек , на който бях представен по-случайност от този колега по хоби.

Друг е въпроса , че въпреки подозрителните ми въпроси като неспециалист по локомотивите и влаковете , които изложих накратко малко по-назад в темата ,се хванах като пръв шаран на тази съшита с бели конци история , разказана от уважаван възрастен човек , през смях , за пет минути в десет изречения - явно въпреки моето уважение , той е решил да си направи неуместна шега със заека - тоест мен.

--- Край на цитат ---

Пач малко ми е страно понеже лично познавам Стефан Стоичков а и понеже човека си е спецялист
и няма навика да бърбори глупсоти ти си първия човек който казва че Стоичков  се е избъзикъл с него
то и аз бях заек когато се запознах с него (е добре де почти заек понеже учех в ПГЖПТ) но пък той към зайците подхожда доста внимателно

само трябва да го слушаш...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия