Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
hristo_t:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=1380.msg56516#msg56516 date=1300733484 ---BTV Новините - централна емисия 21.03.2011 год:
http://www.btv.bg/story/1459921383-Jitelite_na_Bankya_patuvat_s_paren_lokomotiv_do_Sofia.html
[/quote
И аз го гледох. Иска ми се и на мен да се повозя на този влак-- ама много ни е далече.
Довечера по "Господари на ефира" ще гледам репортажа за източването на гориво от локомотивите!!!
--- Край на цитат ---
Vlado:
Да пусна и аз един фитил - другата седмица влакът ще е или поне вероятността е голяма, да е начело с 05.01! :spiteful:
widowmaker:
Последно до кога ще се движи влакът?
Понеже на едно място пише до 3-ти април, на друго 20 дни...
Че да знам дали ще закача нещо като се прибера на 5-ти.
pach:
Репортажи имаше и по БНТ в новините от 20 часа,май също и по ББТ, както и по ТV-Европа със сигурност.
Поне две телевизии бяха интервюирали стар негов машинист (май Ваньо .......) който го е карал около Карнобат, човека беше дощъл чак от Варна да го види и повози. Спомена, (като всеки възрастен човек който се вглежда в по-младите),
че по тяхно време такива пропуски на пара и течове по машината е било абсурдно да има.Не че са големи и т.н.
Човека искрено беше доволен да пипне локомотива, както се изрази!!! :give_heart:
Всичките телевизии обаче повтарят онази статия от "днес", "стандарт" и т.н. с фактологическите грешки и изцепки.
По една от тях казаха че ще пътува до 10 април... но на журналистите много невярна е понякога информацията.
БДЖ пък твърдят, че до "второ нареждане" - явно оставят възможност да го спрат при "неизправност или липса на интерес".
Така че който може, да побърза да се повози.
Това за 05 е много добре - най-малкото да го проверят отново в работа,
ама малко като "скопен" ще е - такъв бърз локомотив по това направление... :scratch_ones_head:
Докато тръгне и ще трябва да спира! ;)
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Vlado:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=1380.msg56528#msg56528 date=1300757994 ---Последно до кога ще се движи влакът?
Понеже на едно място пише до 3-ти април, на друго 20 дни...
Че да знам дали ще закача нещо като се прибера на 5-ти.
--- Край на цитат ---
До трети април ще е парният!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия