Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (86/215) > >>

Vlado:
Чух, че утре и в други ден композицията ще е дори пет вагонна, но не е проверено.

KRAKOMOBILA:
Малее - това ако е истина ще е адски хубаво!  :good:

zazo:
Незнам как се действа в момента, но според мен би трябвало да се има предвид броя продадени билети плюс някакъв резерв, щото ако я направят редовната си простотия хората да са наблъскани като сардели, язък.

Никога няма да забравя едно от последните си пътувания с нощния влак до Варна през август 1999, покрай слънчевото затъмнение. В купе 2-ра класа с 8 места бяхме 14!!! човека, а стигането до тоалетната беше мисията невъзможна, понеже хората в коридора бяха един върху друг. След това пътуване не се бях качвал на влак до миналата година, когато за щастие нещата бяха доста по-приемливи. Но това да не можеш да изпафкаш една цигара на отворен порзорец в коридора, закачайки се с мацката от съседното купе, отнема малко от романтиката на пътуването с влак  ;)

KRAKOMOBILA:
Съгласен съм - но е хубаво да се има навпредвид, че доста гласност се даде на този влак и ако БДЖ се изложат - ще им излезе през носа (новините).  :im_so_happy:

pach:
Вярноооо, ...то и бирата тогава не е толкова...пенлива.
Но пък последният път когато пушихме с мацка във влака, ни глобиха цялата компания,
та още си спомняме и тази ...романтика!
Дано да не се изложим с някоя (на БДЖ) простотия утре пред ...незапознатите с хобито и парната тяга хора около нас,
които все пак са решили да видят "локомотива на дядовците ни"!!!?!!!!
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия