Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (94/215) > >>

Best Ripper:
Аз пък имам сведения от Деянов старши, че в понеделник гасят машините...  ;)

pach:
Някой няма ли да сподели днешния ден на гарата с парата?!?

Че то в събота форума си е пълна скука - познатите опити за заяждане и...продажби,продажби... от покупки нямаме време да си кажем приказката, да покараме влакове...
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pleasantry:
 :drinks:

KRAKOMOBILA:
Мда - за тези пътувания информацията остарява с дни. Оказва се, че няма да е сега изпита и в действителност в понеделник ги гасят.

:dirol: И тъй като Пламен иска снимка от днес - Заповядай:
01.23 заминава от гара Волуяк:

Best Ripper:

--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg57087#msg57087 date=1301757814 ---Някой няма ли да сподели днешния ден на гарата с парата?!?

Че то в събота форума си е пълна скука - познатите опити за заяждане и...продажби,продажби... от покупки нямаме време да си кажем приказката, да покараме влакове...
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pleasantry:
 :drinks:

--- Край на цитат ---
Нали ти рекох - "иранЦи" на таратанци... Водих жената на културно-разяснително мероприятие...  :pleasantry: Обичайната блъсканица по перона, още 15-20 минути преди да дойде предишния влак /пак с парния/ в 11,48 ч. от Банкя... На отиване - влакът фул до тавана - на Банкя сигурно слязоха 1000 души от влака... На връщане в 14.05 ч. беше значително по-спокойно - явно много хора решиха да използват хубавото време за разходки до следващия влак... :hi: Тошко bdz43 го мярнах да обикаля по гарата в Банкя нагоре-надолу... Почти нищо не съм снимал...

gts.best:
 :fie:.....то от надписи по тази снимка, нищо не се вижда................ :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия