Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
pach:
Този с тръбите май - доколкото знам от Стефан Стоичков е с прогорените димогарни тръби при едно екстрено изсилване (изкачване) да спаси от обратно изпускане , композиция с два електровоза в оставащите 5-6 км преди Карлово , тъй като изключват предпазителите по контактната мрежа заради счупване на токоснемател на единият електровоз .
Парният е бил помощна машина ли ,що ли и персонала се е озорил , да не би да падне налягането на парата точно когато са на зора...
(това ми е разказано , но колко е истина друг да каже...)
А вторият , някой ми спомена , че са му направени проби на метала от котела , и вече не ставало за нищо без радикална подмяна на същият...
(пак непотвърдена пред мен информация).
При условие , че в момента май само един 4динозавър" е в движение , дали не трябва да му турим GPS проследяване , че като се движи , да узнаваме и да го причакваме , да му се радваме...
Иво , направо благородно ти завиждам , че си бил на място , да направиш тези снимки (ако са твой , че не стана ясно) и ти благодаря че ги качи тук да ги споделим и ние!!!
:clapping: :clapping: :clapping:
CaLLlo:
И аз бях съвсем близо и го чух, но не го видях. Евала че си успял дори да го снимаш!
Поздрави!
ivo:
--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg18991#msg18991 date=1233843551 ---Този с тръбите май - доколкото знам от Стефан Стоичков е с прогорените димогарни тръби при едно екстрено изсилване (изкачване) да спаси от обратно изпускане , композиция с два електровоза в оставащите 5-6 км преди Карлово , тъй като изключват предпазителите по контактната мрежа заради счупване на токоснемател на единият електровоз .
Парният е бил помощна машина ли ,що ли и персонала се е озорил , да не би да падне налягането на парата точно когато са на зора...
(това ми е разказано , но колко е истина друг да каже...)
А вторият , някой ми спомена , че са му направени проби на метала от котела , и вече не ставало за нищо без радикална подмяна на същият...
(пак непотвърдена пред мен информация).
При условие , че в момента май само един 4динозавър" е в движение , дали не трябва да му турим GPS проследяване , че като се движи , да узнаваме и да го причакваме , да му се радваме...
Иво , направо благородно ти завиждам , че си бил на място , да направиш тези снимки (ако са твой , че не стана ясно) и ти благодаря че ги качи тук да ги споделим и ние!!!
:clapping: :clapping: :clapping:
--- Край на цитат ---
:) Да имам ги на голяма резолюция ... ако искаш ще ти ги пратя ...
pach:
Много бих бил доволен на pach521@abv.bg
ще трябва да те черпя явно :drinks: :drinks: :drinks:
:dance1: :dance1: :dance1:
Vlado:
Повече инфо за 15.215: http://www.real-land.net/bgrail/forum/viewtopic.php?p=2020#p2020
Повече инфо за 16.01: http://www.real-land.net/bgrail/forum/viewtopic.php?p=426#p426
И да направя една поправка на мое мнение - в момента има още един локомотив в движение и това е теснопътният (760мм) 609.76
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия