Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (15/213) > >>

pach:

--- Цитат на: Novus link=topic=1380.msg25580#msg25580 date=1244645819 ---Миналата година във фирмата, където работя имахме идея за организиране на атракционно пътуване по теснолинейката Септември - Велинград и ни поискаха следните цени:

За един ден (Септември - Велинград - Септември)
с три вагона - 3500 лв с ДДС
с четири вагона - 4206 лв с ДДС

За два дни (ден първи Септември - Велинград, ден втори Велинград - Септември)
с три вагона - 5470 лв с ДДС
с четири вагона - 6176 лв с ДДС

Разделете го на сто човека и ще получите цената на един билет.

--- Край на цитат ---

Това се прави и по нормалните железници със съответният влак.
Доста фирми наемаха + вагон ресторант , и стават много готини фирмени партита и т.н.
Цените , доколкото знам са такива .
Колегата Novus е много прав.
Колкото до английските туроператори и цените им , разбира се че са по - високи , защото те работят в друг сегмент на туризма и туристите...
В България , за български фирми наемателки , цените са по човешки.
Но все пак или фирма или група от стотина души могат да го направят!
Някой ден , ако има все още такива влакове и ние може да наемем за два/три дена...
 ;D ;D ;D

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg25596#msg25596 date=1244697950 ---
--- Цитат на: Novus link=topic=1380.msg25580#msg25580 date=1244645819 ---Миналата година във фирмата, където работя имахме идея за организиране на атракционно пътуване по теснолинейката Септември - Велинград и ни поискаха следните цени:

За един ден (Септември - Велинград - Септември)
с три вагона - 3500 лв с ДДС
с четири вагона - 4206 лв с ДДС

За два дни (ден първи Септември - Велинград, ден втори Велинград - Септември)
с три вагона - 5470 лв с ДДС
с четири вагона - 6176 лв с ДДС

Разделете го на сто човека и ще получите цената на един билет.

--- Край на цитат ---

Това се прави и по нормалните железници със съответният влак.
Доста фирми наемаха + вагон ресторант , и стават много готини фирмени партита и т.н.
Цените , доколкото знам са такива .
Колегата Novus е много прав.
Колкото до английските туроператори и цените им , разбира се че са по - високи , защото те работят в друг сегмент на туризма и туристите...
В България , за български фирми наемателки , цените са по човешки.
Но все пак или фирма или група от стотина души могат да го направят!
Някой ден , ако има все още такива влакове и ние може да наемем за два/три дена...
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Единествените Българи участвали легално в такова пътуване са момчетата и момичетата от Photo-cult - намериха си спонсор и пътуването им беше безплатно.

pach:
Нещо не схвана , аз говоря за наети влакове от български фирми , които не са туроператори , а просто си правят фирмено парти в няколко града и наемат влак от три вагона за два дена , като преспиват на хотел разбира се ...
Та за такива пътувания имам сведения от  най-малкото три и то без да съм се интересувал.
За това говоря че цените са съвсем приемливи , стига фирмата ти да го пожелае...
някой нашенски фирми правят избор м/у такива пътувания и рафтинг например , трети пък правят тридневни планински преходи и т.н.
Всичко е в зависимост от фирмената политика на тема "изграждане на сработен колектив"...

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: pach link=topic=1380.msg25604#msg25604 date=1244714868 ---Нещо не схвана , аз говоря за наети влакове от български фирми , които не са туроператори , а просто си правят фирмено парти в няколко града и наемат влак от три вагона за два дена , като преспиват на хотел разбира се ...
Та за такива пътувания имам сведения от  най-малкото три и то без да съм се интересувал.
За това говоря че цените са съвсем приемливи , стига фирмата ти да го пожелае...
някой нашенски фирми правят избор м/у такива пътувания и рафтинг например , трети пък правят тридневни планински преходи и т.н.
Всичко е в зависимост от фирмената политика на тема "изграждане на сработен колектив"...

--- Край на цитат ---
Такъв влак не съм срещал по телеграмите.

KRAKOMOBILA:
На 10 следващият месец. Лакатник - София с 01.23.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия