Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
:) За любителите на ПАРАТА ...
Petko Ivanov:
Много красива е станала машината. :good: Ще си избера утре някоя снимка за десктопа на компютъра......
mitko0888:
Добре изглежда на снимките. Дано и да върви дълго и безпроблемно.
Само да попитам знаещите - през кои години е имало такъв герб и по кое време ГО се е пишело ОрЕховица? Нещо не ми се връзват нещата за този локомотив.
Petko Ivanov:
На много локомотиви 16 табелата за депо е била "Горна Ореховица". Имам такава от 16.20. Относно герба-не виждам ясно, но се надявам това да е сегашният ни герб, а не този на Царство България. Както е известно, 16.27 е произведена през 1948 и никога не е работила със стария герб.
zazo:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1380.msg99270#msg99270 date=1427728670 ---Ето малко снимки на 16.27, поради лошите метео-условия не са с най-доброто качество:
https://www.flickr.com/photos/krakomobila/sets/72157651234065029/
--- Край на цитат ---
Недей да скроничиш. Екстра са ти снимките. :good:
Единственото, което не ми харесва обаче се черните табелки. Далеч по-добре щеше да изглежда ако си бяха червени. Пък и щеше да отговаря на снимките които сме виждали.
--- Цитат на: Petko Ivanov link=topic=1380.msg99273#msg99273 date=1427736942 ---...Относно герба-не виждам ясно, но се надявам това да е сегашният ни герб, а не този на Царство България. Както е известно, 16.27 е произведена през 1948 и никога не е работила със стария герб.
--- Край на цитат ---
Петко, днешния герб е.
TANO:
--- Цитат на: Petko Ivanov link=topic=1380.msg99273#msg99273 date=1427736942 --- Относно герба-не виждам ясно, но се надявам това да е сегашният ни герб, а не този на Царство България. Както е известно, 16.27 е произведена през 1948 и никога не е работила със стария герб.
--- Край на цитат ---
Ако трябва да се втелясваме тя не е работила и с този герб. Направили са я черно червена, т.е. такава е била от внасянето и до средата на 60-те години. Тогава би трябвало да е с друг герб, колкото и да се дразнят някои от него. Ма кво пък, здраве да е. Да сме доволни, че въобще я имаме и я възстановиха да се движи. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия