Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

:) За любителите на ПАРАТА ...

<< < (193/213) > >>

Petko Ivanov:
Ето още информация по темата за 50 3670:

https://tvn.bg/lokomotiv-ot-vtorata-svetovna-vojna-poteglya-ot-pristanishte-iztok-kam-sofiya/

Дано да съм лош пророк, но почти съм сигурен, че запазените у нас локомотиви серия 14 ще станат донори за части за този.

Krasi Tankista:
Че какво лошо има в това? По - добре е да изгният ли?

Petko Ivanov:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=1380.msg114701#msg114701 date=1550596180 ---Че какво лошо има в това? По - добре е да изгният ли?

--- Край на цитат ---

Не съм съгласен. Тези машини са национално богатство и за мен е недопустимо да бъдат разпарчетосани за някаква си 50.35, а и да отидат паричките на австрийката в нечии джобове.

TANO:
Лошото е, че тия части или ще изгният, или най накрая ромите ще им видят сметката. Още по лошото е, че и Краси е прав - по добре с тях да тръгне някоя машина. И най лошото е, че няма да е наша машина, а пък тия части ще бъде заповядано да се свалят ей така - без да се платят, работата ще я свършат обикновените работници от БДЖ по заповед отгоре и за без пари, а парите на австрийката ще ги приберат ...правоимащите. Наздраве!

Krasi Tankista:

--- Цитат на: Petko Ivanov link=topic=1380.msg114703#msg114703 date=1550603497 ---
Не съм съгласен. Тези машини са национално богатство и за мен е недопустимо да бъдат разпарчетосани за някаква си 50.35, а и да отидат паричките на австрийката в нечии джобове.

--- Край на цитат ---

Ами като не си съгласен - отиди да протестираш. Нали е ясна фирмата, която ще извърши ремонта  тя сигурно има седалище. Взимай лозунга с несъгласието и отивай пред фирмата да го изразиш. Може инякой да ти обърне внимание. Пропускаш обаче,че не сме във времената когато националното богатство имаше значение. Вече е друго време, сега има европейско богатство, в случая авсрииско. Ама нали и ние сме членове на европейското семейство - един вид австриици. Следователно богатството е и наше.  :ok:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия