Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Схеми и планове на макети.
Vlado:
Пламене, адмирации! :) Както винаги неизчерпаем в стремежа си да предоставяш информация (и не само) в помощ на всички хобисти. Благодаря сърдечно! :) :good:
Gervasii:
даааааааааааааа ама всички под сурдинка викат "Аман от Пач........" ааааааааааааааа давай Пачито смело с новини без чет :hi: :hi: :wild:
nilfe:
Пач, златен си ако я преведеш. Помоща ще е неоценима. Адмирации. :hi: :clapping: :clapping: :clapping:
pach:
Тя СЕ превежда и в момента...
Обаче:
- видял съм как изглеждат вече някой менюта, но още не съм стигнал до проверка на работоспособността и.
- не е проверена , защото едновременно изучавам английската и версия за работа, тък като аз съм привърженик на WinRail-а но там мноооого трудно се правят планините...
- във връзка с горното , не ми харесват и иконите (много са гадни и неясни, за разлика от WinRail) но няма как , основният код и неприкосновен заради авторските права.
- като стане ще ми трябва някой (като Зазо - но той се ослушва от къде идва влака) да я провери - друго си е повече очи и глави.
- щом я изчистя има възможност за създаване на библиотека с наличното в трите мащаба за България (асортимента е достатъчно богат)
- както и билиотека със типично български сгради и съоръжения като гара Панагюрище например.
Имам файлове на руски, полски, чешки и най-вече немски гари, така че е ясно как се правят (не е трудно , но иска писане на доста цифри за таблици в текстови редактор) и само то нас си зависи да си съберем една такава библиотека .
Това последното е за 3D-визуализацията - страхотно ще е...
pach:
:hi: :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия