Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Календар "Старите български железопътни гари"
Vlado:
В брой първи за 2009 г. списание "Железопътен транспорт" ни уведомява за издаден от НК ЖИ календар "Старите български железопътни гари". Календарът е с тринадесет листа, отпечатан на хромова хартия и оформен в подходящ ретростил. Той представя фотографии от 20-те - 40-те години на миналото столетие на гарите Голямо Конаре, Пловдив, Варна, София, Ямбол, Велинград, Долно село, Стара Загора, Подкова и Якоруда, както и на пристанищните жп съоръжения в Русе и Лом и на железопътния мост между двата тунела във Велико Търново.
Календарът може да бъде закупен от книжарницата на ул. "Витоша" 88 или чрез редакцията на списание "Железопътен транспорт". В статията цена не е посочена.
mill:
Ако не ти представлява трудност,може ли да ми купиш един,ако е на цена до 20лв. :yes:
Vlado:
Не мога да обещая, защото не зная кога ще ходя към редакцията. Имам си други грижи в момента, та за туй. :blink:
mill:
Здраве да е :)
pach:
Довечера (ако не забравя и я хвана в работно време) ще мина през книжарницата да го видя тоя календар , ако ми хареса и на мен ще си купя.И цената му ако е приемлива за календар!
Мунчо , ако искаш да го видим първо , пък тогава... :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия