Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Други фирми и техните продукти
gregary:
От чисто любопитство - някой срещал ли е модели на LE Models?
Фирмата е италианска и произвежда предимно модели на италианската администрация. Но мнение за качество/цена? Някой имал ли е допир с тях?
Ето и каталог за миналата година.
gregary:
MKB Modelle е нова фирма за мен.
Произвеждат интересни градски и железопътни сгради в HO, TT и N.
Продуктите са от лазарно рязан картон, за мен с високо качество. Недостатък е високата цена, но... :)
pach:
АТИТЕК
Една по-малко известна фирма за някои,
която произвежда предимно в Н0 (1/87)
стара военна техника, но вече навлиза и в цивилния бизнес,
с трактори, камиони, конски фургони, вагони, локомотиви
(култов френски електрически локомотив СС7700!),
и мотрисни влакове . Акцентите - немска пехота от I (II) световна война, танк Т-55 от ГДР, валяка, крановете и речната самоходна
баржа от началото на 20-ти век:
"Онлайн КАТАЛОГ - 2018 "
Впрочем има като комплект аксесуари, куки, вериги и стоманени
въжета за привързване на военна техника към железопътни платформи.
Кратко интервю взето от "Reynauld's" на панаира в Нюрнберг.
Модулният военен мост наистина е инжинерно постижение,
а пък моделната му изработка е много добре реализирана:
https://youtu.be/31RF02juHmI
Жалко, че само един артикул имат в ТТ...
:hi:
pavel75:
Този турчин сигурно го знаете. Изкарал е нещо ново за почистване на релси, но и това ми се вижда скъпо както другите му неща:
https://proses.com/prestashop/tools-testers-cradles-rolling-roads-/228-ultimate-track-cleaner-ho.html
pach:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=14.msg111391#msg111391 date=1524211698 ---Този турчин сигурно го знаете. Изкарал е нещо ново за почистване на релси, но и това ми се вижда скъпо както другите му неща:
https://proses.com/prestashop/tools-testers-cradles-rolling-roads-/228-ultimate-track-cleaner-ho.html
--- Край на цитат ---
Комшоту много ме радваше - всички си спомняме как започна!!!
Ама това...воистина ми се вижда скъпичко (55 евро)!!!
..."симултанен превод":
Състояние: Нов продукт
Почистващият автомобил Ultimate Track е перфектният, ефективен и лесен за използване инструмент за почистване на пътя с функции за мокро и сухо почистване.
Тя може да бъде издърпана или избутана от локомотив. Обикновен съединител е включен, за да пасва на много съединители, но също така има стандартни NEM-шахти за използване на вашите собствени съединители.
Фини и супер фини абразивни тампони, включени за перфектно почистване. Подложките могат да се използват многократно, тъй като те могат да се въртят и фиксират в ъгли от 30 градуса, след като станат мръсни, което позволява използването на неизползвани области от подложките.
Има 2 кръгли контейнера, на които можете да поставите абразивните тампони или филцове за мокро почистване.
Контейнерите лесно се въртят и фиксират магнитно за чисти участъци от абразивни тампони или филцове.
Контейнерите могат да се пълнят с алкохол за мокро почистване, когато се използват с филцове. Те се пълнят със спринцовката, включена в комплекта.
Всички подложки са покрити с двустранно залепващи ленти.
в
........
Това с магнита и жлебчетата на 30° ми харесва обаче!
Интересно каква тежест има тази "нова кола" и колко е ефективна съответно!? :scratch_ones_head: дали стигат 2х80 гр....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия