Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Други фирми и техните продукти

<< < (7/41) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: vlado1 link=topic=14.msg46013#msg46013 date=1284530850 ---Beckmann са пуснали и в IV-та епоха ей тоз красавец:

http://www.beckmanntt.de/sites/dampflok-dateien/BR38_5308.html

очакваме 41-цата ...  :)

--- Край на цитат ---
Бях чувал за тази фирма, но сега за пръв път разгледах сайта и. Много приятни модели- BR38.2-3, BR75.5, BR94.20- все емблематични саксонски локомотиви! И с тази 41-ца, която се канят да пуснат се очертава голяма радост за тт-четата!

pach:
Яско, не знам дали ще смениш мащаба (виж другата тема...) но прави впечатление, че усилено се вторачваш в ТТ...
Хайде, не се крии, ще те посрещнем както подобава!!! :hi:
 :haha: :haha: :haha: :drinks:

zazo:
Ееее, не спряхте да го ухажвате Ясен, едни го дърпат в първа епоха, други в тт.

Сaprycorn:

--- Цитат на: pach link=topic=14.msg46102#msg46102 date=1284701201 ---Яско, не знам дали ще смениш мащаба (виж другата тема...) но прави впечатление, че усилено се вторачваш в ТТ...
Хайде, не се крии, ще те посрещнем както подобава!!! :hi:
 :haha: :haha: :haha: :drinks:

--- Край на цитат ---
В интерес на истината, напоследък излезнаха много добри модели в ТТ! Не мога да скрия очарованието си от 01-цата на нашия колега Владо1, която разгледах "на живо" и дори имах възможността да отстраня един дребен фабричен недостатък от нея. Бях много приятно впечатлен и от фирмата Beckmann, както и от BR44 на Роко, BR24 на Guetzold. С други думи много се радвам за феновете на ТТ, тъй като вече и за тях се предлагат много прецизни и детайлни модели!
 :hi:

pach:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=14.msg46126#msg46126 date=1284728936 ---
В интерес на истината, напоследък излезнаха много добри модели в ТТ! Не мога да скрия очарованието си от 01-цата на нашия колега Владо1, която разгледах "на живо" и дори имах възможността да отстраня един дребен фабричен недостатък от нея. Бях много приятно впечатлен и от фирмата Beckmann, както и от BR44 на Роко, BR24 на Guetzold. С други думи много се радвам за феновете на ТТ, тъй като вече и за тях се предлагат много прецизни и детайлни модели!
 :hi:

--- Край на цитат ---

Хааааа, това казано от специалист  :hi:,
кара само чеТТата да се издува,
като ято пауни и трескаво да пресмята как да зяноса я тъща, я гадже и т.н.
за да си осигури повече място (в ТТ  :haha:) от тез нови убавини!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия