Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
Loco-motion:
Остава ми единствено надеждата, че ако линията Септември - Добринище се закрие, поне ще се намери някой частник, който да я вземе. Убеден съм, че и местният бизнес и областите и общините ще помогнат при евентуална такава ситуация.
П.С. Мамка му, откога се каня да пътувам с теснолинейката и все не ми достигат или време или пари. :cray:
pach:
Железница ще има в България, но нямя да е наша.
Само си спомнете - колко локомотива и вагона са купени ...от 22 години насам???
А сега се сетете колко трасета са обновени и се обновяват????
Сега съберете две + две и ще получите следното7
...БДЖ - закрито и ликвидирано.
...хората уволнени или назначени на други заплати.
...трасетата няма да стоят празни (пазара празно място не търпи).
...ще дойдет "спасителите" - западни превозвачи, подобно на ЧЕЗ, ЕОН и т.н.(всяка областот икономиката ни си има такива)
И като почнем да пътуваме - вече ще плащаме на тях на прескъпи тарифи и билети (справка тел.операторите)
а те "ще си карат влаковете" по изградената инфраструктура (което е останало и обновено потяхна поръчка).
На нас остава само да ...плащаме като роби на банките...
:diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:
ПП.Забележете - не става въпрос за закриване по дати или дни от седмицата, а за цели влакове!!!!
:diablo: :diablo: :diablo: ...и не е само ресто на автобусните мафиоти, ами си е поредната тъпня на нашит политици - финансисти.
Само дето въобще не са се сетили, че нито един от БДЖ няма да гласува за тях - а колко работят в системата?
А това за теснолинейката ---> направо ми се плаче щото лятото пътувах с нея на майтапа "дай мило да отидем с теснолинейката , щото може да я ликвидира..." пък то май ще се окаже истина...а уж някаква световнонеизвестна немска фирма щеше да я взима на концесия....
:( :( :( :(
evrokoma:
Егати спират влака за Кардам а остават този за Силистра при все че този към добрич генерира в пъти повече трафик и прави връзка в повеляново с идващия от Пловдив
а за другите да не говоря това е престъпно да спреш 1/3 от всички влакове
j.k.kolev:
Жалки престъпници!
Best Ripper:
--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=1410.msg65793#msg65793 date=1317914996 ---Жалки престъпници!
--- Край на цитат ---
Не бе.. Просто демократи... :pleasantry: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия