Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
Rizar:
Някой е забравил да превключи стелката, и заради едно невнимание.... :fie:
KRAKOMOBILA:
Съмнява ме това да е причината. Инсталациите не би трябвало да позволят подобни действия. Особено по трасета със скорости над V=130 km/h мисля, че ОТ е доста сериозна.
bdz43r:
Освен, когато ОТ не се ползва...
Неправилен път и т. н.
XRISTO:
Добре де, дежурният ръководител или там както му казват в Полша не нарежда ли на стрелочника да превключи стрелката? От своя страна той не вижда ли стрелката в какво положение се намира и не му ли докладвал въпросният стрелочник какви ги е свършил? Бил съм при моят комшия когато е на смяна като дежурен ръководител и доколкото разбирам, не е възможно той да не забележи погрешното положение на стрелката, но ако все пак това се случи - имаше някаква блокировка, която пречи на влака да получи разрешителен сигнал и следва писане из едни тефтери....пък и се отразява в досието на ръководителя и по този начин му се прецаква по някакъв начин някакво повишение със финансово изражение. Поне така знам от комшията. :unsure:
bdz43r:
PKP не е БДЖ и там си имат свои правила, които може значително да се различават от нашите.
Факт е, че и при нас натресоха два влака при изправни всички видове блокировки и въпреки тефтерите и сигналите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия