Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (43/248) > >>

Best Ripper:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3179.msg75164#msg75164 date=1332510618 ---Е имало е. Но това не значи, че не е преувеличена.

--- Край на цитат ---
Що не вземеш ти да ни разкажеш тогава какво е било? Сигурно си бил там, сигурно всичко знаеш? Аз пък съм почти сигурен, че е обратното - сума неща са скрити и досега, както и реалният брой загинали... Водят ги 11, но и в статията пише, че и други са умрели от раните си по-късно. Но тях ги няма в списъка на загиналите... То е ясно де - навремето такива неща в БГ при социализЪма не се случваха!!!

Единствено снимката под подзаглавието е от друга катастрофа, най-вероятно английска. И да е имало снимки от мястото на катастрофата, те са били дълбоко засекретени и в последствие най-вероятно унищожени...
Ако някой е недоволен от статията, да пише на вестника и да изказва там мнението си...  :angry:

P.S. За съжаление много хора продължават да живеят в "розовото демократично бонго", където здраво са им промили мозъка с твърдения, че човешкият живот струва нещо по-различно от КРЪГЛА НУЛА!!!
/Бонго - гъста димна мъгла в затворено помещение, създадена от здраво дърпане на треволяци.../

fpk1999:
Тази през 1970 на гара Орешец мисля че е вярна.Чувал съм я,но жертвите мисля че не бяха толкова много,май въобще нямаше жертви...Другаде съм чел имало опасност от взрив на цистерните и в Плевен била обявена тревога.

KRAKOMOBILA:
Мистър. Мисля, че ще влезнеме в излишен спор. Но само начина по, които е написана статията е достатъчно красноречив - колко е вярна тя. Да не говориме твърденията, че машиниста бил заспал за секунди... да бе. Да не коментираме и от какъв вестник излиза... и твърдението, че локомотива се бил разтопил... и подобни щуротии.

XRISTO:
На мене ми мяза на жълт труд вестничето. И съм я чел тая статия там, мисля. Това е единствения жълт вестник, който съм чел някога.  :hi:

JesusBlack14:
Виждаш ли жълто - не го чети и не вярвай, ако си тръгнал да четеш  :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия