Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
fpk1999:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3179.msg75204#msg75204 date=1332580623 ---без наличие на горене на петролни продукти
--- Край на цитат ---
Цистерните не са ли били пълни с гориво :mda:
fpk1999:
Намерих информация за катастрофата на гара Гривица през 1987 година.
В междугарието Гривица-заТритата гара Згалево товарен влак теглен от трабант серия 42 изкачва стръмния баир.Трабантът не успява да се справи с наклона,спира и за жалост.......тръгва назад и започва да се спуска надолу по баира.В това време БВ "Дунав" е на гара Гривица.Последния вагон на товарачката удря с пълна сила спрелия БВ и след като буквално разбива предната част на локомотива "прелита" над него и се забива между задната кабина и вагон-фургона.Двамата машинисти на локомотива загиват :(,а локомотива е възстановен.
Прочел съм информацията от друг форум,поправете ме ако има нещо "жълто" в нея :yes:
KRAKOMOBILA:
В момента гори лок 45 158 на влак 7625 в гара Лакатник. Гори трансформаторното масло.. да видиме дали ще се разтопи лок.
fpk1999:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3179.msg75427#msg75427 date=1332874252 ---В момента гори лок 45 158 на влак 7625 в гара Лакатник. Гори трансформаторното масло.. да видиме дали ще се разтопи лок.
--- Край на цитат ---
Изпревари ме.Всъщност...как разбра кой е лока и кое гори :swoon:.Да не би да си там?!
KRAKOMOBILA:
Не е нужно да съм там за да имам информация. Нямам голямо желание да съм там - гледката не е приятна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия