Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (61/249) > >>

Boris 2-12-4:
Пожар във влака Мездра - Монтана.

виж и

http://offnews.bg/index.php/211801/pozhar-vav-vlaka-mezdra-montana

KRAKOMOBILA:
44 074 е локомотива и доколкото разбрах е изгорял прилично.

Jospen:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=3179.msg59473#msg59473 date=1305120763 ---Сещам се още поне две катастрофи в края на 80-те. Едната е на гара Одърне, когато пътнически влак влиза в отклонение с почти 100 км/ч и на гара Роман международен влак пропада на мост.

--- Край на цитат ---
Това на Одърне с експрес "златни пясъци" стана през 1988.Познавах един от машинистите-Тодор Илиев,беше на 29 години,ако не се лъжа.Голям симпатяга и добряк,мир на душата му :( А иначе със сина му и до сега сме съседи и приятели.Аз така и не разбрах точно какво стана,тогава много не се даваше информация.Със сина му не искам да разговарям на тази тема,а пък и той беше малък тогава и едва ли знае.Някой може ли да ми каже подробности?

pavel75:

--- Цитат на: Jospen link=topic=3179.msg89837#msg89837 date=1372337959 --- Това на Одърне с експрес "златни пясъци" стана през 1988.Познавах един от машинистите-Тодор Илиев,беше на 29 години,ако не се лъжа.Голям симпатяга и добряк,мир на душата му :( А иначе със сина му и до сега сме съседи и приятели.Аз така и не разбрах точно какво стана,тогава много не се даваше информация.Със сина му не искам да разговарям на тази тема,а пък и той беше малък тогава и едва ли знае.Някой може ли да ми каже подробности?

--- Край на цитат ---

Тошко (bdz43r) знае повече. От него знам, че системата била РУКЗ (или нещо такова) и тя можела да се манипулира. Това се е получило - светофора е показвал пък свободен в права, а стрелката е била обърната в отклонение. Влака влиза в стрелката с почти 100 км/ч

Jospen:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3179.msg59574#msg59574 date=1305298580 ---За тази катастрофа аз честно казано се съмнявам работата да е нагласена, тъй като в нея загиват и доста видни румънски инженери.  А, че 46-та серия са бараки - няма спор. Или по точно казано - не са за нашите условия.

--- Край на цитат ---
Извинявам се за дилетантския въпрос :unsure:,но първообразът на ASEA по-добър ли е поне като изпълнение от румънския вариант?Освен това можеш ли ми кажеш нещо за машините,дето норвежците возят желязната руда от Кируна до Нарвик?Защото много приличат на 46-а серия

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия