Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
fpk1999:
Привет!
Наскоро се навършиха 21 години от катастрофата в Казичене-тази между ЕВ „Слънчев бряг",начело е била 46 020 и маневра,начело на която е стоял 06 110.
От доста време имам много питанки(нормално за мен),относно катастрофата:
1.С колко км/ч е бил ударът?Някъде го пишат точно 100км/ч,другаде 97км/ч,чел съм даже и скорост 92км/ч.
2.В коя гърловина е станало всичко?-страна Елин Пелин или страна Искър?
3.Каква е точната причина?Някъде го пишат,че машиниста на 06 110 бил се напил,другаде пък,че гледал назад към състава и не забелязъл затворения светофор,а някъде бяха писали,че след като 06 110 влязъл в главния коловоз,по който бил маршрутът на Слънчев бряг,входния или предупредителния светофор на Казичене се затваря.Това става точно след като експреса минава покрай него и така машинистите му не го виждат и не правят опит за спиране(поне докато не виждат 06110).
4.Колко и какви са унищожените вагони,как точно се е "развила" катастрофата-страничен или челен е ударът,вагоните забиват ли се в локомотива(както обикновено става при такава катастрофа).В Локомотивния форум четох,че ЕВ е бил "разпран по дължина".
5.Този въпрос е свързан е с детайли и много не държа на него-какво е превозвал товарният влак,освен върху релсовия път и контактната мрежа има ли и други поражения в района на гарата,какъв е бил състава на експреса в конкретния ден,има ли поражения върху трети влак(ако е имало такъв в района на гарата)?
Vlado:
Мога да отговоря по Въпрос 2 - всичко се случва в гърловината откъм гара Искър и частично по Въпрос 4 - ударът е бил страничен, шестицата се забива в пътническата композиция (в локомотива, който в последствие е бракуван), докато същата минава покрай нея в същата посока.
pach:
Тогава се говореше, че маневрата не е е била изтеглена достатъчно след стрелката (зад белия знак )
и заради това е разпорила преминаващия на скорост експрес странично, чийто машинисти отдалече видяли спрялата маневра,
но мислели че е на безопасно отстояние от техния коловоз, а когато приближили, било късно да реагират.
Но тук има професионалисти които знаят точно какво и как е станало, та ще кажат струва ми се!
KRAKOMOBILA:
Според тези снимки 06 110 се е движел напред - иначе няма как да бъде смачкан толкова.
fpk1999:
Изглежда съм се заблуждавал за катастрофата и то доста!Мислих,че всичко става от страна Елин Пелин,че ударът е челен,че шестицата излиза от отклонителния коловоз и навлиза напълно в подготвения втори главен коловоз за Слънчев бряг.
В една статия,която не знам колко е вярна,пишеше,че всъщност третия вагон е бил с най-много поражения и че по-голямата част от жертвите и ранените са там.А всъщност предния вагон е бил също пътнически и би трябвало да е с повече поражения.Предполагам,че третият вагон така е бил в състава на влака,че купетата са били от страната на страничния удар,за разлика от купетата на втория и 06 110 е разпорил направо купетата.Това са само разсъждения.
От известно време си мисля за нещо:Интересно е,че броят на катастрофите през втората половина на 80-те рязко скача.
Синият Дунав,чийто локомотив е обезобразен след като го помита ТВ на Гривица,катастрофата на Златни пясъци на Одърне,рапорената Янтра на Илиянци,опожареният БВ Бургас-Плевен на Михалци-Стамболово след удар със саморазхлабил се(мисля,че това беше причината) товарен влак,отново Златни пясъци,този път на Роман заради пропуснатият указател за намаление се преобръща в Искър,и още куп катастрофа на изпуснати локомотиви,влакове и сблъсъци на товарни влакове в периода 1987-1989.Сещам се за един сблъсък на товарен влак с локомотив или друг товарен влак в изходните стрелки на гара Владо Тричков,при който загива машинист,и тази катастрофа става точно на Коледа сутринта през 1988 или 1989. Дали всички тези катастрофи са заради непрофесионализъм,грешки и безотговорност?
П.С.-оффтопик
Като описвах случая със Синия Дунав се зачудих дали е "чиИто" или "чиЙто".Може и да имам грешка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия