Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (9/248) > >>

vladi123:
Ако в шибаната държава ни плащаха за толкото колко си работиме и сичко ни е наред с осигуровки и тн никой не би си направил труда да крадне от своя работодател !!! Лично мнение :)

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: gregary link=topic=1410.msg56218#msg56218 date=1300395561 ---Хм... :scratch_ones_head: интересно..., :blink:
един от тия жепейци,лично ми е предлагал миналата година дизел...,а то от къде билоooooo  :angry:
Не съм сипвал така гориво,макар че са ми предлагали и от камиони и други,защото ме е страх - смятам,че не е качествен дизел.Сипвам само от OMW.

--- Край на цитат ---
Бъди сигурен, че дизела е по-качествен от ОМВ. А иначе след като е железничар да не мислиш, че има собствена бензиностанция и си купува от Лукойл Бургас горивото ?  :)

gregary:
Ми...де да знам,не разбирам от дизел :scratch_ones_head:,но все си мисля,че съвременните МПС-та са по-капризни,по-чувствителни с разните им там DCI,TDI и т.н.,от локомотивите,ама Дориански ще каже,мисля най-добре. :yes:

bdz43r:
По-чувствителни са от локомотивите, но горивото за БДЖ идва чисто, направо от Нефтохима и от всяка цистерна се взимат проби и се изследват в лаборатория. В бензиностанциите не знаеш с какво го мешат.

lubo_gumata:

--- Цитат на: vladi123 link=topic=1410.msg56219#msg56219 date=1300395756 ---Ако в шибаната държава ни плащаха за толкото колко си работиме и сичко ни е наред с осигуровки и тн никой не би си направил труда да крадне от своя работодател !!! Лично мнение :)

--- Край на цитат ---

Точно!
 :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия