Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
Mixy:
Да, докато човешкият фактор е водещ, такива неща ще стават и занапред. Хората, колкото и да са добри, тренирани и обучени професионали си остават... хора. Никой не е застрахован от грешки, поради разсеяност, умора или небрежност. А на някои други места (вж темата за железниците в Швеция и Дания), влаковете се движат сами.
Дали тази катастрофа е в резултат на човешка грешка (по-вероятното според мен) или на грешка в работата на инсталацията (по-малко вероятно), ще разберем по-натам, ако въобще разберем някога...
bdz43r:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=1410.msg96379#msg96379 date=1410597422 ---А ти мислиш ли че сега като се дадат една купчина пари за възстановяването на АЛС-а положението серозно ще се подобри?
--- Край на цитат ---
Не мисля, затова казвам, че има предпоставки, но решения не предлагам или поне не мисля, че са възможни в обозримо бъдеще. Положението е изпуснато още преди много години. АЛС, при това сравнително съвременен имаме от 1987 г. Вече 27 години не се намира желание да бъде въведен такъв по всички главни линии и във всички локомотиви, не се намира и сила, която да осигури работата му винаги когато е наличен. Аз обаче не виждам друга ефективна превантивна мярка, която да помогне против подобни инциденти. Правилата отново са написани иначе - машинистът може винаги да го изключи по каналния ред, като съобщи за измислена грешка в оборудването, за да се оправдае за изключването пред евентуален контролен орган. Естествено ще е виновен, ако стане катастрофа, но това по никакъв начин не помага катастрофата да не се случва.
АЛС-а, където има такъв, винаги е бил активен, просто никой не се интересуваше от него. Една система, забравена от всички, която по документи работи отлично и безпроблемно. Наскоро дори заради едно спиране заради АЛС, началника на влака дотолкова го беше отписал, че питаше кой ми е наредил да го включвам.
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=1410.msg96379#msg96379 date=1410597422 ---отговорното изпълнение на задълженията е единственото решение.
--- Край на цитат ---
Единственото, но крайно неефективно. Не само в железницата, а изобщо у нас това чувство е силно притъпено и на него не може да се разчита.
urko:
само дето разследването странно защо клони към човешка грешка от машиниста,а не за човешка грешка от ръководител движение,който не е "знаел" че сигнализационната система е допускала грешка която не я води до блокиране и променейки маршрута в последния момент прави катастрофата.Просто защото са откраднати една сума европари още при стройтелството,част от които са били достатъчни да затворят очите на приемната комисия.Но става катастрофата заради недоизградената система за сигурност исигнализация, и за да се прикрие кражбата и затварянето очите на цял куп "отговорни" хора, същите вече хвърлят вината на машиниста и правят намеци за здарвето на всеки който знае и иска да каже истината.До тук с "отговорността" на отговорните хора!!!А в неделя ще видим всичко до което са се добрали журналистите които не се компетенти по въпроса но са шокирани от откритото като лаици дотолкова че са депозирали филма при неизвестен нотарияс и в още три телевизии.
А за фамозните 160 км в час да се върнем години преди войната и да видим поне София Пловдив за колко км в час е била проектирана и изпълнена в някои участъци.Стига сме се хвалили с повторението на измисленото и сътворено от други.Или който не може да си намери данните нека погледне таблиците за движението на Тракия експрес от тогава и да прецени каква е била скоростта на влака.
mitko0888:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=1410.msg96383#msg96383 date=1410599847 ---... като съобщи за измислена грешка в оборудването, за да се оправдае за изключването пред евентуален контролен орган. ...
--- Край на цитат ---
До колкото знам (поне за едната система) всичко се регистрира достатъчно точно и надеждно. Така че веднага може да се види какво се е случило и дали наистина машинистът го е изключил основателно или не. Ако ти резнат два пъти някакви пари едва ли трети път ще го изключиш.
А и защо във вашите среди говорите все за грешки в оборудването. Ако има такава грешка (което става изключително рядко), тя се регистрира и трябва само да се отстрани. Ако е грешка в някой от датчиците (което сигурно се случва често) - каквото трябва се подменя. Но ако това не се прави както трябва, това вече е 100% човешка грешка - грешка, безотговорно, немърливо и т.н. поведение както на съответните техници и инженери, така и на техните началници и контролиращи (извинявам се ама не ви знам структурите и наименованята). Ако има грешно подадени данни към бализата - това също е в резултат на човешка грешка, но не е грешка в оборудването и никой не може да се оправдава с него. На техниката ако и кажеш че 2+2 е 4, компютърът не е виновен ако получиш 5. Дори и ако оборудването наистина чест огреши, за това са виновни пак хората - тези, които са го приели в този вид, дали са парите и не са изискали грешките да се отстранят. Но мисля че случаят не е такъв.
Материалът (както казва Адриан) си е такъв. За това има началници, да контролират и да не допускат материалът да скапва всичко. Имам в предвид началници на всички нива, не само да плюем на високото. (Защото като плюеш нагоре обикновено става като да пикаеш срещу вятъра - нищо не се променя и пак сме си оср..и.)
ПС това го писах преди да видя отговора на урко и няма общо с него.
Mixy:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=1410.msg96386#msg96386 date=1410602685 ---Материалът (както казва Адриан) си е такъв. За това има началници, да контролират и да не допускат материалът да скапва всичко.
--- Край на цитат ---
А тия началници от кой мат'рял са? Немски ли са, американски ли са или са извънземни от Марс?
Жокер: от същия от който сме и всички останали => това не решава проблема, а само го подчертава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия