Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (114/249) > >>

pach:
Ами ще става Жоро...докато има такива "обекти" които чакат ред за ремонт:

--- Цитат ---Автор: Драгомир Димитров

Здравейте, изпращам Ви няколко снимки от жп линия. Видно е в какво състояние е тя. По тази линия пътуват влакове. Целодневно, вероятно по около 50 влака на ден. От тях поне 20 пътнически! Това е една от главните жп линии в старната - Варна-София през Г. Оряховица, а отсечката, която съм снимал, същевременно е част и от линията Варна-Русе. Снимките са правени в Провадия. При преминаване на влак релсите се огъват и то значително. От двете страни на линията, която минава през целия град има къщи и блокове. Линията и къщите са разделени само от една улица от двете страни и не дай си Боже, в случай на авария влак или вагони ще влязат буквално в спалните на хората! Къде са специалистите от "жп инфраструктура"??? Или трябва да стане непоправимото, за да разберем, че отново няма виновни? Надявам се да излъчите снимките и да отнесете сигнала до съответната институция. Според мен, без да съм специалист, належащи са незабавни мерки за извършване на необходимите ремонти! С уважение, Драгомир Димитров.
--- Край на цитат ---

http://novanews.bg/mynews/view/2014/...D%D0%B8%D1%8F/

После ако стане катастрофа ще има пак "човешкия фактор" виновен - дано да е зад бюро "хванатия" овреме!!!

bdz43r:
Тези обекти са следствие от ремонта. В буквалния смисъл.
Преди това са били наред.

IKAR:
Понеже все едни и същи фирми на "наши" хора печелят търговете за ремонт и системно си оставят ръцете, ама нали трябва да се пълнят партийните каси, а пък железницата кучета я яли.

pach:

ИНСТРУКЦИИ
ЗА РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ
НА ИЗКУСТВЕНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ
(тунели, мостове и водостоци)
http://www.rail-infra.bg/assets/Documents/JPS/Saorajenia.pdf

Mixy:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=1410.msg96916#msg96916 date=1413374043 ---Тези обекти са следствие от ремонта. В буквалния смисъл.
Преди това са били наред.

--- Край на цитат ---

Е не, направо не е истина! А кой отговорен фактор е приел този "ремонт" и се е подписал под протокола? Или и това е въпрос на комисионна?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия