Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (165/248) > >>

jopeto:

--- Цитат на: Mixy link=topic=1410.msg105738#msg105738 date=1481658390 ---D2 май имаше предвид физичните закони и Нютоновата механика, ма може и да бъркам  :pleasantry:

--- Край на цитат ---

Божията маса, по божието ускорение е равно на божията сила! Аз приключвам коментарите по тая тема !  Вие си разтягайте, тука глупости!

Adrian:

има поне 3 машиниста във форума - да поумуваме върху 'човешка грешка' ?

Best Ripper:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1410.msg105742#msg105742 date=1481698771 ---
има поне 3 машиниста във форума - да поумуваме върху 'човешка грешка' ?

--- Край на цитат ---
Много повече са, отделно хора, работещи в управлението на железницата... Но има ли смисъл? Явно тая тема не се харесва и затова имам напълно сериозно предложение:

Темата да бъде заключена и изтрита от форума като напълно несвързана с железниците и предназначението на форума, създаваща спорове и разваляща колегиалните отношения, водеща до разправии и изостряне на междуличностните отношения и липса на всякаква връзка с моделизма - все пак кой ти прави катастрофи по макетите?!  :hi:

D2:
Благодаря ти jopeto,всичко което си  описъл е точно така,но участъковата скорост се определя от състоянието на железния път,която е посочена в книжка разписание. Въпроса ми беше провокиран от това,че в инсрукциите пише - в отклонение се влиза със скорост до 40 км/ч,а в случая със 70 км/ч,което все пак не е доказано,но всичко клони натам.

jopeto:
Както казах, аз спирам с коментарите по темата. Сам казваш, че още нищо не е доказано. Това означава, че коментарите ни тук са абсолютно излишни , а че са безпочвени, то е повече от ясно, защото се базират на журналистически интерпретации. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия