Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (184/248) > >>

svetljjjo:
Аз още едно питане имам свързано с тоя булмаркет
Според изнесена информация в сайта бивол
собственици на тоя булмаркет са същите офшорни фирми които държът и банско и лифтовете и пистите в пирин
за които хората протестират .
Та пак според тоя сайт бивол а аз съм склонен да им вярвам
зад всички тея офшорки така наречени като реален собственик е некъв грък живеещ в кипър гол и бос като сифийски гащтник
а се води че е най крупния инвеститор в България с инвестиций за над 1,3 милярда
естествено тоя човечец като го питали за фирмите му и инвестицийте гледал като теле в железница и като индиянец пишешта машина
Гледам че тук във форума има симпатизанти на булмаркет може да са по запознати с тая фирма та въпроса ми е има ли
истина в изнесените разкрития от бивол някой от вас познава ли собственици ?!?

bazitov:
такт таккттт такт такт трактат...
ей така си трака влака :)

emilchaushev:
Злополучният 8640 от днес , минути след произшествието:
Счупен пантограф
вагони 5 редовни от Ст. Загора и още 4 от 494. Запуши гърловината и в гарата нищо не можеше да влезе , нито да излезе. 8601 ни чакаше на Казичене. :)
Отделно в гарата имаше товарачка , която така и не излезе.

мястото на снимката са изходните стрелки на Елин Пелин. Т.е. влакът потегли от гарата и пантографът се счупи на излизане

bazitov:
Така и така съм започнал да коментирам в темата.

Защо не се ползва предния пантограф изглежда здрав, но пък каточели точно се разклонява контактната мрежа?

pavel75:

--- Цитат на: bazitov link=topic=1410.msg110500#msg110500 date=1516981276 ---Така и така съм започнал да коментирам в темата.

Защо не се ползва предния пантограф изглежда здрав, но пък каточели точно се разклонява контактната мрежа?

--- Край на цитат ---

Може би се страхуват, че счупения може да направи волтова дъга.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия