Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железопътни катастрофи и изцепки

<< < (20/248) > >>

D2:
Аз работя в София и няма снимки,а буксата е изпаднала сигурно някъде по път.

liro4605:
Видя ми се че този единия е нещо на една страна,но като го загледах си беше на линията,а то ето какво било.
http://bgphoto.net/photos/37794/o634446764133593750.JPG

KRAKOMOBILA:
Буксата е изпаднала действително - шийката е търкала по рамата на талигата - невероятно но факт вагона не е изпаднал никъде. Аз живо се интересувам дали са намерили буксата - и ако да - къде ?

Mixy:
Пътнически влак се запали в движение

от dir.bg

Пътническият влак от Червен бряг за Монтана пламна днес в движение, докато композицията преминавала през Враца, съобщиха Нова телевизия и агенция "Стандарт Нюз".

Малко след като влакът потеглил от гара Враца между два вагона избухнали пламъци.
В същото време кметът на врачанския кв. "Кулата" Страхил Михайлов пътувал с колата си край линията. Той бил и първият, който забелязал пламъците. Докато звънял на полицията и пожарната, кметът успял да привлече вниманието на част от пътниците и началник влака Малин Монов, който спрял композицията на прелеза на кв. "Кулата".

Пламъците били изгасени за минути от жп служителите и пристигналите екипи на полицията и пожарната. Няма пострадали пътници. При огледа е установено, че пожарът е тръгнал от грес и остатъци от масло около спирачната система.

До евакуация на пътници не се е стигнало. След кратък престой за оглед влакът е потеглил. От пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Враца съобщиха, че причина за инцидента са запушени маркучи на спирачната система.

bdz43r:
Локомотив 44 089 днес се е запалил и напълно е изгорял, заедно с 2 вагона от влак 2615 пред входния светофор на гара Ресен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия