Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Железопътни катастрофи и изцепки
Krasi Tankista:
Абе часното, като и държавното.............................материалот им ги е калпав. :angry:
gzo:
Добре, че нямаше гърмежи, че тамън натъкмиха сградата на гарата. Със сигурност обаче ако беше станала подобна авария, като тази в Хитрино щяха да подемат инициатива за премахване на цялата гара от града. Подобни приказки се заприказваха и повод на надлеза до гарата дето хем ще го бутат, хем не могат. Той бе повода да се говори, че гарата понеже разсичала гдада на 2 та пречела толкова много, че е по-добре да се премести извън гдара. :fool: В цял свят в големите градове има ЖП връзка с центровете им само в Плд гарата пречела на развитието на града :lol:
Lokomotion:
Аз работя в близост до гарата и тази сутрин като се прибирах видях как пристига пожарната. От далече ми се стори, че най-вероятно са установили теч от някоя цистерна и се опитват да го спрат. После от новините разбрах, че нещата са много по-сериозни. :fie: Мисля си, че след Хитрино Булмаркет трябва да са си взели поука и да внимават повече. Пак чета, че им е виновен железния път ??????????. Както се казва на калпав морски водораслите му пречат! Я стига. Дори единя локомотив е от композицията в Хитрино. Нека като не могат да придвижват Безопасно газ да не го правят.
mitko0888:
Забравихте да споменете Бойко Борисов ...
KRAKOMOBILA:
Момчета айде успокойте се малко. Първо нищо страшно не е станало, изпаднал влак... изпадат често - преди няколко седмици Шенкер като разораха няколко километра железен път защо никой не рева по новините ? Ама щото било Булмаркет и сега рев до небесата. Второ - момчетата са се движили със скорост 35 км/ч - което си е под позволената в гарата. И трето, това, че локомотива е този от Хитрино няма абсолютно никакво значение - все пак Булмаркет нямат 500 локомотива и шанса при каквито и да било инциденти с техни влакове да е този локомотив е голям.... Който и влак да беше минал през тази стрелка щеше да изпадне... изкараха го сякаш ада се е отворил, а всъщност нищо кой знае какво не е станало.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия