Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Прелези
jopeto:
Моля покажете своите прелези и споделете опита си в светлинната им(може и звукова) сигнализация.
emilchaushev:
Колеги някой има ли снимки на сграда на постовия на охраняеми жп прелези. Ако имате четрежи ще са ми от полза.
Трябва ми снимка/ чертеж на характерни за Български сгради на жп прелезите, за да изработим такава постройка за модулите за Унгария.
Благодаря предварително
Rizar:
Ако искаш да огледаш няколко поста, ми хрумва идея, инсталирай си google maps ако я нямаш и влез в опцията google street view и огледай няколко поста, ако имам възможност, че днес ми е натоварено ще ходя до нашия, ще снимам и ще кача тук. :)
П.П. Ето и три симки от мен, сори за лошото качество но ги снимах току що от компютъра. :D
Надявам се да съм бил поне малко полезен. :)
pach:
Ама, това сериозно ли?
На пет минути от клуба (КЖМБ) имате охраняем прелез.
За един час може да се заснеме и направи чертеж.
Ето малко снимки от 2010г, на въпросния...
Посока Ц.гара
Западната стена.
Източна стена (гръб на къщичката).
Югоизточен поглед.
Северозападен поглед.
Северна страна (лице към коловозите)
Гумените ленти в коловозите.
Автоматичната сигнализация от V-та епоха.
Чертежи на автоматичната сигнализациа (прелезен шосеен светофар), която е производство на "БАЛКАН САСТ".
Има и на един прелез в близост до гара Крумаво, който е автоматизиран. Там къщичката е по-малка и кокетна.
Ако искате, мога да ви предоставя снимките.
:hi:
Vlado:
Емо, хващаш Street view и зяпаш къщички безчет. Ето една на прелеза в село Столник:
https://maps.google.bg/?ll=42.708254,23.624717&spn=0.000016,0.011319&t=m&z=17&layer=c&cbll=42.708254,23.624717&panoid=n8OOpNrDCFnqrY3wwk7y4w&cbp=13,82.95,,0,8.7
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия